kanka ben 1 yıl önce almıştım sadece adres veriyorsun ve elime ulaşmıştı 2 haftaya istersen fotosunu atarım ama sım kart kayboldu bende şimdi tekrar yaptım istersen özelden atarım fotosunu veya buraya koyarımbir video falan koysaydın dostum doğruluk derecesi nedir bunun ?
adres veriyoruz sadece isim salla zaten evine kadar getirip zile basmıyorlar kapının içine atıp gidiyorlarbence kişisel bilgileri böyle saçma sapan sitelere vermeyin başınız ağrıyabilir
kanka sadece adres vericeksin eline gelsin diye kimse ziline basıp adını filan sormuyor apartmanın kapısına atıp gidiyorlarBöyle bilinmedik yerlere bilgi vermeyin bence.
Bu arada güzel taktikmiş deneyebilirim ve bu arada en son resimde karalamışın ama aşağıda ekli dosyalarda temiz bir şekilde gözüküyor haberin olsun
Fotoğrafını atabilirmisin Sadece merak ettimkanka ben 1 yıl önce almıştım sadece adres veriyorsun ve elime ulaşmıştı 2 haftaya istersen fotosunu atarım ama sım kart kayboldu bende şimdi tekrar yaptım istersen özelden atarım fotosunu veya buraya koyarım
adres veriyoruz sadece isim salla zaten evine kadar getirip zile basmıyorlar kapının içine atıp gidiyorlar
kanka sadece adres vericeksin eline gelsin diye kimse ziline basıp adını filan sormuyor apartmanın kapısına atıp gidiyorlar
Fotoğrafını atabilirmisin Sadece merak ettim
Yenisi geldiği zaman fotoğraf atabilme imkanın varmı ???Ekli dosyayı görüntüle 66132Ekli dosyayı görüntüle 66133
böyle geliyor fakat ben geçen yıl sipariş etmiştim bunu kayboldu şimdi yenisini ettim
tabi ki de atarımYenisi geldiği zaman fotoğraf atabilme imkanın varmı ???
sahte adres verince eline nasıl ulaşacak zeki kardeşimBu tür sitelere sahte adresler ve kimlik bilgileri verin. Ne olduğu belli değil
Sen ver kardeşim adresini, kimliğini falansahte adres verince eline nasıl ulaşacak zeki kardeşim
kimlik nerde istiyor kardeşim deli misin sen sadece adresini istiyor isim soyadı salla geçSen ver kardeşim adresini, kimliğini falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?