Ücretsiz Steam Oyun Alma Sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba. Gayet hızlı ve basit şekilde sistemi anlatacağım.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Verdiğim linkten siteye giriyorsunuz. Ardından Login deyip alt tarafta New to us? Sign Up yazısına tıklıyorsunuz.

l18ogB.png

Ardından bilgilerinizi girerek ya da Steam yardımıyla kayıt oluyorsunuz. Siteye giriş yaptıktan sonra Giveaway kısmına tıklıyorsunuz.

nravq5.png

Burada rastgele bir oyun çıkacak. Her 24 saatte bir oyun geliyor. Örneğin bugünkü oyun Overcast isimli bir korku oyunu imiş. Get Game diyoruz.

v4l0Bm.png

Böyle dedikten sonra 1-2 işlem yaptıracak; Facebook beğen, steam gruba katıl, twitterda takip et gibi. bunları da yaptıktan sonra oyun kodu gelecek. Tekrar oyunun üstüne tıkladığınızda Redeem diyeceksiniz. çıkacak bildiriye Tamam dediğinizde oyun kodu gelecek, steam'den aktif edebilirsiniz.

bu oyunları oynamasanız bile Idle_Master yardımıyla oynamış gibi gösterip koleksiyon kartlarını düşürebilirsiniz, sonra o kartları satarsınız. bu şekilde hiç param yokken ets 2'nin kartlarını topladım.

Üye
9 HİZMET YILI
güncellenmiştir. deneyin.

Üye
10 HİZMET YILI
Smith' Alıntı:
daha ne kanıtı koyayım? oyun alındı : Bugün diye ekledim zaten kanıt.?

Dostum alındı gösteriyor ama her türlü hilede v.s siparişiniz devam etmektedir diyor konu kilit lütfen

Üye
9 HİZMET YILI
AbdulkadirC' Alıntı:
Smith' Alıntı:
daha ne kanıtı koyayım? oyun alındı : Bugün diye ekledim zaten kanıt.?

Dostum alındı gösteriyor ama her türlü hilede v.s siparişiniz devam etmektedir diyor konu kilit lütfen

bugün alamazsınız :) premium giveaway'lerde bir miktar para yatırılması gerek.

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeş Bu Steam Grubuna Katıldım Ama Check Again dediğimizde katıldı gösterilmiyo 1 gün uğraştım

Üye
9 HİZMET YILI
Khryseis' Alıntı:
Kardeş Bu Steam Grubuna Katıldım Ama Check Again dediğimizde katıldı gösterilmiyo 1 gün uğraştım

sıfır kayıt olup detaylı bir video ile göstereceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...