11 Haz 2016 #1 KaanB K Onaylı Üye Katılım 2 Şub 2016 Mesajlar 73 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Bir arkadaş siteyi paylaşmış fakat resim falan yoktu bende aynı konuyu burdan açtım. Site mantığı basit video beğenip paylaşarak puan kazanıyor yeterli puana gelince oyunları alabiliyoruz. Evet bence hemen sizde katılın. Link: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bir arkadaş siteyi paylaşmış fakat resim falan yoktu bende aynı konuyu burdan açtım. Site mantığı basit video beğenip paylaşarak puan kazanıyor yeterli puana gelince oyunları alabiliyoruz. Evet bence hemen sizde katılın. Link: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
11 Haz 2016 #2 ZiyaRG Z Üye Katılım 11 Şub 2016 Mesajlar 48 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI bu konuyu benden çalmışsın kardeşim
11 Haz 2016 Konuyu başlatan #3 KaanB K Onaylı Üye Katılım 2 Şub 2016 Mesajlar 73 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI ZiyaRG' Alıntı: bu konuyu benden çalmışsın kardeşim Genişletmek için tıklayın ... Orda zaten dedim ki ; Bir arkadaş paylaşmış fakat resim yoktu bende aynı konuyu resimli bir şekilde paylaştım.Tabi rahatsız olduysan kaldırabilirim
ZiyaRG' Alıntı: bu konuyu benden çalmışsın kardeşim Genişletmek için tıklayın ... Orda zaten dedim ki ; Bir arkadaş paylaşmış fakat resim yoktu bende aynı konuyu resimli bir şekilde paylaştım.Tabi rahatsız olduysan kaldırabilirim
11 Haz 2016 #4 ZiyaRG Z Üye Katılım 11 Şub 2016 Mesajlar 48 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI KaanB' Alıntı: ZiyaRG' Alıntı: bu konuyu benden çalmışsın kardeşim Genişletmek için tıklayın ... Orda zaten dedim ki ; Bir arkadaş paylaşmış fakat resim yoktu bende aynı konuyu resimli bir şekilde paylaştım.Tabi rahatsız olduysan kaldırabilirim Genişletmek için tıklayın ... ha tmm o yazdıgını görmemişim kardeş k.b kaldırmana gerek yok
KaanB' Alıntı: ZiyaRG' Alıntı: bu konuyu benden çalmışsın kardeşim Genişletmek için tıklayın ... Orda zaten dedim ki ; Bir arkadaş paylaşmış fakat resim yoktu bende aynı konuyu resimli bir şekilde paylaştım.Tabi rahatsız olduysan kaldırabilirim Genişletmek için tıklayın ... ha tmm o yazdıgını görmemişim kardeş k.b kaldırmana gerek yok
11 Haz 2016 #5 hilevarken41 H Üye Katılım 11 Haz 2016 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI ZiyaRG' Alıntı: KaanB' Alıntı: ZiyaRG' Alıntı: bu konuyu benden çalmışsın kardeşim Genişletmek için tıklayın ... Orda zaten dedim ki ; Bir arkadaş paylaşmış fakat resim yoktu bende aynı konuyu resimli bir şekilde paylaştım.Tabi rahatsız olduysan kaldırabilirim Genişletmek için tıklayın ... ha tmm o yazdıgını görmemişim kardeş k.b kaldırmana gerek yok Genişletmek için tıklayın ...
ZiyaRG' Alıntı: KaanB' Alıntı: ZiyaRG' Alıntı: bu konuyu benden çalmışsın kardeşim Genişletmek için tıklayın ... Orda zaten dedim ki ; Bir arkadaş paylaşmış fakat resim yoktu bende aynı konuyu resimli bir şekilde paylaştım.Tabi rahatsız olduysan kaldırabilirim Genişletmek için tıklayın ... ha tmm o yazdıgını görmemişim kardeş k.b kaldırmana gerek yok Genişletmek için tıklayın ...
11 Haz 2016 Yasaklandı #6 Sercan973 S Uzman Üye Katılım 17 Şub 2016 Mesajlar 212 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI Ya kaldırın şu konuyu çalışmıyor denemeden etmeden atıyorsunuz bı deneyın önce ben yaptım stoklarda yok dedı
Ya kaldırın şu konuyu çalışmıyor denemeden etmeden atıyorsunuz bı deneyın önce ben yaptım stoklarda yok dedı
12 Haz 2016 #7 ZerosBaban Z Onaylı Üye Katılım 13 Şub 2016 Mesajlar 84 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Kardeşim yalan, clickler programıyla kastım. Hiçbir site clicker programıyla kastırmaz!!!! + kod verdi. Girince hiçbir şey olmadı. Şöyle bilmeden etmeden yapmayın. Adamlara boşuna para kazandırıyorsunuz.
Kardeşim yalan, clickler programıyla kastım. Hiçbir site clicker programıyla kastırmaz!!!! + kod verdi. Girince hiçbir şey olmadı. Şöyle bilmeden etmeden yapmayın. Adamlara boşuna para kazandırıyorsunuz.
15 Haz 2016 #8 FurkanAkman F Uzman Üye Katılım 24 Ocak 2016 Mesajlar 219 Tepki puanı 13 Ödüller 7 10 HİZMET YILI Bu siteyi arkadaslarımda kullanıyor ama bazıları calısmıyor bazıları calısıyor diyor tam emin değilim
Bu siteyi arkadaslarımda kullanıyor ama bazıları calısmıyor bazıları calısıyor diyor tam emin değilim
29 Haz 2016 Yasaklandı #9 AbdulkadirC A Üye Katılım 12 May 2016 Mesajlar 49 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Konu Kilit lütfen böyle birşey yok