bloody nin mouse larından satın al hangısı oldugu cokda onemlı degıl makro7 destegı var sılahları tek tek secebılıyorsun bloody nın sıtsıne gır bak ordan sıparıs verebılırsınherkesin bazen durumu müsait olamıyor ve neredeyse 70 80 eyakın sekmeme ozellıgı olan programlar 450 tl ye kadar cıkan fıyatlarla satılıyor 1e1 sahıt oldum herkesın mause sı gamıng vb macrolu değil dpı lı mause ıle oynuyanlar var benımgıbı gercekten duzgun ıse yarayan guzel bır program onerısı olan varmı kurulumu basıt ama ucretsız pubg neredeyse parası olan oynar gıbı bır oyun oldu sızlerden yorumlarınızı ve onerılerınızı beklıyorum
mouseların kendi ayarları var ama sağlam mouse almalısınherkesin bazen durumu müsait olamıyor ve neredeyse 70 80 eyakın sekmeme ozellıgı olan programlar 450 tl ye kadar cıkan fıyatlarla satılıyor 1e1 sahıt oldum herkesın mause sı gamıng vb macrolu değil dpı lı mause ıle oynuyanlar var benımgıbı gercekten duzgun ıse yarayan guzel bır program onerısı olan varmı kurulumu basıt ama ucretsız pubg neredeyse parası olan oynar gıbı bır oyun oldu sızlerden yorumlarınızı ve onerılerınızı beklıyorum
ben şu an kullanıyorum bir tane buldum buradan sekmeme güzel bişe boş hesap actım deniyorum ilgilenirsen veririm ?
Post automatically merged:
bütün silahlarda io benım 2 hesabımı yedı.gameloop artık kayıtkı kac hesabın varsa hepsıne ban atıyor.bana 1 hafta once attı.gerekcesıde suydu .orjınal olmayan pubg kulanıyorsunuz dıye.ve acıklamada sunudu belırtıorlar.uzun sure kulanımınızdan dolayı.yamı adamlar onu bılıyor yukleme tarıhınıde bılıyor sonra bombayı patlatıyor.bende 1 ay felan gıttı.sakın yuklemeyın.onların hepsı fıxslı.
sakın kulanma kardesben şu an kullanıyorum bir tane buldum buradan sekmeme güzel bişe boş hesap actım deniyorum ilgilenirsen veririm ?
bütün silahlarda işe yarıyor
AutoHotkeymouseların kendi ayarları var ama sağlam mouse almalısın
Mini Mouse Macro.AutoHotkey
Perfect Automation bu bıraz zor ama kullanılabılırAutoHotkey
Mini Mouse Macro.
verirsen denerimben şu an kullanıyorum bir tane buldum buradan sekmeme güzel bişe boş hesap actım deniyorum ilgilenirsen veririm ?
bütün silahlarda işe yarıyor
DOSTUM BAKTIM 1 DOSYA INDI AMA PROGRAM GIBI DEĞİL YAPAMADIGI İÇİN YALAN OLDU BU DAbotmek hazır oyunlar için yazılmış scriptleride paylaşıyolar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapiçinde varmış buyur
verirsen denerim
DOSTUM BAKTIM 1 DOSYA INDI AMA PROGRAM GIBI DEĞİL YAPAMADIGI İÇİN YALAN OLDU BU DA
dostum ben bos hesapta actım denedım 2. gün incelemeye alındı hesap hiç bişe yapamıyorum bence deneme sıkıntılı bişe istiyorsan yine atayim amaverirsen denerim
DOSTUM BAKTIM 1 DOSYA INDI AMA PROGRAM GIBI DEĞİL YAPAMADIGI İÇİN YALAN OLDU BU DA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?