✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Merhaba güncel 2,3 kişi nasıl ts açacağını sormuş çok basit bir şekilde
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekli dosyayı görüntüle 49139
Gördüğünüz üzere server name kısmına sunucunuzun adını ne koymak istiyorsanız yazın,
Ve doğrulama için gerçek e-mail adresinizi yazın ve daha sonra captha yı atlayın mailinize gelen admin query'si ile
Sunucuyu rahatça kullanabilirsiniz.
NOT: 48 Saat'den fazla sunucuyu kullanmazsanız kimse giriş sağlamazsa otomatik olarak sunucunuz pasif hale getirilir.
eskiden bunla uğraşmak yerine kafan ıp adresi sallayıp orda takılırdık
En güzeli Teamspeak2' idi. Ama ne yapalım devir değişti, değişmeye devam ediyor msn,irc zamanını özlemiyor değilim
en iyisi rc dir bu aradaEn güzeli Teamspeak2'
en iyisi rc dir bu arada
En güzeli Teamspeak2' idi. Ama ne yapalım devir değişti, değişmeye devam ediyor msn,irc zamanını özlemiyor değilim
ts2 hiç bir zaman güzel değildi.En güzeli Teamspeak2'
Ne günlerdi beeskiden bunla uğraşmak yerine kafan ıp adresi sallayıp orda takılırdık
özlemle anıyoruzNe günlerdi be
teşekkürler
bazı sunucular var ordan girip kendi odanı oluşturabiliyorsun ama atarsam reklam olabilir o yüzden atmıyorum
yatka veya mirarussunucum dan açabilirsin ım bot var ve oda düzenleride var(mirarus sunucum)çok iyi onu öneririm tsdns.org eklemek istersen oda çok basit ts panelim,net ten hesap acıyon ıp adresini giriyon eklentiyi seçiyon ve kayıt ediyorsun çok iyi olmuş cidden
youtubeden bulabilirsin ücretsiz ben paralı sürümünü ücretsiz indirdiö
Başka Reklamsız Free Siteler Yokmu Sunucuyu Düzenleyebildiğin Herşey İle Oynayabildiğin Sunucu Siteleri Varmı?
sağol bu bana lazımdı
Teşekür ederim...
Post automatically merged:
Teşekürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?