Süper Üye
oyun indirecek internetim yok mağleysef şu an aile evindeyim mobil internet kullanıyorumhocam o güncellenmez bence. zaten şu an pubg lite ölü durumda. yeni hileler gelecek wolftü falan onlara bak bence.
ölü olsun boşver gene arabayla uçmak zevklihocam o güncellenmez bence. zaten şu an pubg lite ölü durumda. yeni hileler gelecek wolftü falan onlara bak bence.
bencede hocam haklısınızhocam o güncellenmez bence. zaten şu an pubg lite ölü durumda. yeni hileler gelecek wolftü falan onlara bak bence.
bende oyundan pek atmıyor alta alıp çok yük bindirmediğim sürececidden gelmesini çok istiyorum keşke şu oyundan atma olayını düzeltseler
bende sadece araba hilesinde oyundan atıyorbende oyundan pek atmıyor alta alıp çok yük bindirmediğim sürece
ayriyetten wolftü hileside güzelmiş gelirse yapıcam bi ara indirip
he ok bu arada bi benmi oyunu 2 tağne hile ile oynuyorum başkası varmı öyle XDbende sadece araba hilesinde oyundan atıyor
yaş kaç beraber girelim 2 hile yok ederiz ortalığıhe ok bu arada bi benmi oyunu 2 tağne hile ile oynuyorum başkası varmı öyle XD
Post automatically merged:
neyse oyuna kaçar ben biraz hile avlıyım
14 ama forumda 20 küsür yazdım adminlere çaktırmayaş kaç beraber girelim 2 hile yok ederiz ortalığı
ney başarılı ?başarılı +++
ekle discord AzmT#133614 ama forumda 20 küsür yazdım adminlere çaktırma
Post automatically merged:
ney başarılı ?
bu hilede speed var ama ben çok sevmedim başka hileninkinin kullanıyorum benbu hilelerde hızlı koşma sürünme var mı? varsa nasıl yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?