GREEN ARROW
Onaylı Üye
Dc adresini özelden yollar mısın kardesimbenim arkadaşım bu işi yapıyor eğer almayı düşünüyorsan seni onunla görüştürebilirim sana işin aslını anlatır neden ucuz vb gibi ben tam bilmiyorum cünkü daha dün gece discordda dönüyordu bu muhabbet
tabi atıyorum hemenDc adresini özelden yollar mısın kardesim
Fake hesaptan 50₺ alırım denerim en fazla birşey olursa 50 den olur kimseyede tavsiye etmem ama denemeden sonuç bilemem kardesim teşekkür ederim yinedeVallahi hocam bana göre güvenli değildir
yinede güvenip güvenmemek sana kalmış en iyisi pubg den satın almak
özelden konusma başlatırmısın mesaj atamıyorum sanaDc adresini özelden yollar mısın kardesim
Rica ederimFake hesaptan 50₺ alırım denerim en fazla birşey olursa 50 den olur kimseyede tavsiye etmem ama denemeden sonuç bilemem kardesim teşekkür ederim yinede
Ama Pubg uc koduyla geliyor yasal olmasa adını nasıl kullanabilir ki bildiğin uc kodu :/başka yerden satın aldığını öğrenirlerse banlanma riskin olmaz mı bazı oyunlar bu tür satın almalara ban atıyor
Pubg da öyle birşey yok hocam kod ile geliyor zatenbaşka yerden satın aldığını öğrenirlerse banlanma riskin olmaz mı bazı oyunlar bu tür satın almalara ban atıyor
Sorun onlar değil dostum onlar anlaşmalı sayfalar benim dediklerim instagramda olanlarperdıgıtal gibi yerler bilindik bunlardan sorun olmaz
No, the UCs come with PUBG Mobile codepubg has rule if you recharge any amount uc from unknown site this may ban your account
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?