Üye
Facebook sayfalarında bulabilirsin.
ben güvenemiyorum valla
Valla bakalım kardesim bir kişi değil birden fazla insan bununla uğraşıyor peki bu değirmenin suyu nereden geliyor içmesine içerim en azından denemiş olurum teşekkür ederim dostlar yorumlar içinFacebook sayfalarında bulabilirsin.
Sponsor sayfalar çıkıyor yabancı sitelere de baktım araştırdım İngilizcem var diye bi kaynak bulamadım ortada çok değişik şeyler varİnternette Araştırıp Bakarsan Bulursun Ucuza Ama Ne Kadar Güvenilirdir.
Daha değilTebrikler dolandırıldınız
Biliyorum şakasına dedim ama dolandırılman çok yüksek ihtimalSponsor sayfalar çıkıyor yabancı sitelere de baktım araştırdım İngilizcem var diye bi kaynak bulamadım ortada çok değişik şeyler var
Post automatically merged:
Daha değil
Denicem kardesim bir daha kine yoğurdu üfleyerek yerimBiliyorum şakasına dedim ama dolandırılman çok yüksek ihtimal
bu şekilde uc alıp baanlanan cok insan var ben önenrmem dostum 3 5 fazlaa ver legal olsun işini garantiye al daha iyiDostum güvenlik değil mesela bu işi pubg yetkilisi gibi kişiler yapıyorsa kendi oyun içinden almam buradan alırım. Benim zararına olmaz ben alıyorum güveniyorum hep buradan alıyorum diyen özelden iletişime geçebilir mi.