- Konuyu başlatan
-
bunu hile kullanan bir sitede soylemenşarap yerine namaz kılıp sevap kazanın dostum
onun yerine biriciği kullansam bir sey olur muşeker değil küp bir şarap markasıdır.
İçmedim ama ama arkadaşlardan bunun köpek öldüren olduğunu duymuştumkavaklıdere güzel de biricik nasıl tattın mı hiç beyaz ya da kırmızı
Post automatically merged:
ne kadar
eyw sağolAncyra Kavaklıdere şarap öneririm
60 liraya nasıl biricik aldın hoca mkaazıklamıslar senibiriciktavsıye ederım en son 60 lıraya almıstım
Hocam kırmızı biricik tavsiye etmem kırmızı biriciğin üstüne yemin ettim bir daha şarap içmemeye beyazı hiç denemedim bilmiyorumkavaklıdere güzel de biricik nasıl tattın mı hiç beyaz ya da kırmızı
knk it öldüren deriz biz ona ben ankaragucu taraftar grubuundayım kendimizi bildik bileli içiyoruz hiç bi sorun yasamadık sen nasıl bi kötü deneyim yasadınkıHocam kırmızı biricik tavsiye etmem kırmızı biriciğin üstüne yemin ettim bir daha şarap içmemeye beyazı hiç denemedim bilmiyorum
O kadar oldu mu yahu en son yemin etmenden önce içtiğimde 1.5 lt yi 24 tl ye almıştımbiriciktavsıye ederım en son 60 lıraya almıstım
Hocam bilmiyorum belkide fazla kaçırığımdan olabilir 1.5 LT yi tek dikmiştim şişeyleknk it öldüren deriz biz ona ben ankaragucu taraftar grubuundayım kendimizi bildik bileli içiyoruz hiç bi sorun yasamadık sen nasıl bi kötü deneyim yasadınkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?