Süper Üye
evet kanka ben 1200 liralik m4ü satıcı ile de konşup fiyatını indirttim indirimle de beraber 725 e aldım cok karlı oluyo cidden istersen yardımcı olabilirm sana yani yapmadıysan35 euro ya 10 euro iyi baya
Evet gerçekten çok iyi bayağı karlı çıkıyorsun oynamasan bile kullanıp paranı uçken beş yapabilirsin yardımcı olmamı istersen dc yazman yeterliiyi gibi duruyor incelemek lazım
rica ederim kanka linkimden gidersen sevinirimsaol kanka envanterimi bırakıcam sanırım
aynen ben buyuk bişi cekmedim sıkıntı cıkarmadı zaten 35 euro ve ustu için geçerli indirimkullandım daha önce bıçak falan aldığında işe yarıyor minik skinlerde aynı. site legit diyebilirm
hayır ban riski yok bizzat kullandım yukarıda bir arkadaş daha kullandığını soyledi bak, linkimden kayıt olursan sevinirim beş euro kazanırım ben de. yardımcı olmamı istersen dc gelebilrisinGüvenilir mi ban riski vs
gamesatıştan daha uyguna geliyor iksini de kullandımgamesatış
var tabii ve bynogameden daha uyguna geliyorÖyle siteler mi var bynogameden alırsın anca
kanka benim dc zaten sende vardıty knk bakalım bir bir bıçak alma sevdam var knk da burdan almak mantıklı gibi ne dersin?
satın almakta zorluk çekerseniz dcme yazabilirsiniz seve seve yarrddımcı olurumİncelemek lazım )
TAMAMDIR KRal eyw bu site de takas vs var mı skin vs skin tarzında?kanka benim dc zaten sende vardıbizim bi iş yarım kalmıştı müsait olunca gel dc yayın açim sana anlatıyım gerçekten çok karlı steamde 10 tlye satılan şeyi 4 5 tlye alma şansı var az once arkadaşa steamde 500 euro civarlarında olan bayoneti 258 euro civvarlarına cektik
Post automatically merged:
satın almakta zorluk çekerseniz dcme yazabilirsiniz seve seve yarrddımcı olurum
öyke bir yol var mı bilmiyorum kullanmadım çünkü yalan olmasın şimdi ama skinlerini satabilirsin zaten oradaki ilanları da senin benim gibi insanlar koyuyorTAMAMDIR KRal eyw bu site de takas vs var mı skin vs skin tarzında?
İnsanlar zaten al satını yapıyor bu çok ünlü bir sitekanka insanlar bunun al satını neden yapmasınki bence bi gözden geçir güvenilirliğini ban riskini vs
aynen kanka bir Euro 20 tl hiç yoktan paranı katlayabilşrsinbirkaç hesap açacaksın parayı basıp para kırarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?