aynen arkadaşın dediği gibiadamlar kayıt oluyor ücretsiz sonra mail atıyor kartımın silimnesini talep ediyorum diye kartı siliniyor sonra baştan hesap açıyor başka mail üzerinden
dostum adam günde 50 60 kişiye satıyor nasıl yapacak o dediğiniadamlar kayıt oluyor ücretsiz sonra mail atıyor kartımın silimnesini talep ediyorum diye kartı siliniyor sonra baştan hesap açıyor başka mail üzerinden
billemiyorum o kadarını ben sadece benim yaptığmı söyledimdostum adam günde 50 60 kişiye satıyor nasıl yapacak o dediğini
sdakvsdavsdk:csadca
asvdasdasvda:wqeqwe
dhdfghdfgdfg:qvgsda
hrgwewdascas:safacxz
eueueueu@aio.com:1egaskw
bwwaşbldb@.....:13dcz5
o şey 1 aylık ve her 1 ayda bir yeniden aynı işlemi yapman gerek bu hesaplar ise bazı çalınan hesapları satıyorlarkendileri yapiyorlar benim arkadaş da netflix hesabi yapiyor
1 aylik 1 yillik değişiyorre
SINIRSIZ Diyor 1 ay değil yasal bir işlem değil bu çalınan hesapları size satıyorlar ucuz fiyata almak yasal değilKardeşim şöyle oluyor bankaların mobil şubesinden sanal kart oluşturup ( işlem ücretsiz ) üye oluyorsun 1 ay ücretsiz geliyor daha sonra mobil şubeden kartı iptal ediyorsun.
bu işlem böyle devam ediyor sürekli 1 ay alıyorsun olay bu yani bi kac kez yapdım bende oluyor yani hep 1 ay ücretsiz kullanıyorsun..
O kartı sildikten sonra yaklaşık bir yıl boyunca ücretsiz kayıt olamıyorsun.adamlar kayıt oluyor ücretsiz sonra mail atıyor kartımın silimnesini talep ediyorum diye kartı siliniyor sonra baştan hesap açıyor başka mail üzerinden
geçen ay yapmıştım bu ayda denicemO kartı sildikten sonra yaklaşık bir yıl boyunca ücretsiz kayıt olamıyorsun.
Bilmiyorum öyle bir şey duymuştum ne kadar doğru bilemem.geçen ay yapmıştım bu ayda denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?