ucuza oyun (hesap)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
cümleten selamun aleyküm arkadaşlar hayırlı bayram büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim

instagramda oyun satışı yapan sayfalar hesapları nereden buluyorlar (bana dediği laf şu hesabınızı oluşturuyorum bekleyın)

ve bugün gitti gidiyordan 1 aylık netflix aldım adam bana bilgilerimi atığında 1 aylık ücretsiz sürüm yani demek istediğim bu adamlar bu kartları nereden buluyor

ve son olarak plati ru gibi bildiğiniz siteler varmı ??

iyi forumlar hayırlı bayramlar

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
adamlar kayıt oluyor ücretsiz sonra mail atıyor kartımın silimnesini talep ediyorum diye kartı siliniyor sonra baştan hesap açıyor başka mail üzerinden

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
kendileri yapiyorlar benim arkadaş da netflix hesabi yapiyor
1 aylik 1 yillik değişiyorre

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Genelde annelerinden zorla aldığı parayla domain hosting alıp platiden 5 tlye aldıkları hesapları 40 tlye satan veletlerdir ve siteleri parasızlıktan 2 3 ayda kapandır hepsine sövüyorum ben genelde

Üye
7 HİZMET YILI
aynen ya
Post automatically merged:

oyun alcam bende

22222222222222222222222

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kredi kartı üzerinden cok düşük fiyata sanal kart oluşturup onun üzerine alıyorlar sonra kapatıyorlar veya inial kart ile yapılabiliyor.

Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim şöyle oluyor bankaların mobil şubesinden sanal kart oluşturup ( işlem ücretsiz ) üye oluyorsun 1 ay ücretsiz geliyor daha sonra mobil şubeden kartı iptal ediyorsun.
bu işlem böyle devam ediyor sürekli 1 ay alıyorsun olay bu yani bi kac kez yapdım bende oluyor yani hep 1 ay ücretsiz kullanıyorsun..

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
üstteki yorumlar uydurma
bazı firmalar var toplu hesap satışı yapıyorlar | toplu hesaplar yani çalışan hesapları combo list şeklinde veriyorlar
Kod:
sdakvsdavsdk:csadca
asvdasdasvda:wqeqwe
dhdfghdfgdfg:qvgsda
hrgwewdascas:safacxz
[email protected]:1egaskw
bwwaşbldb@.....:13dcz5
bu hesapları millete toplu satıyorlar ve o sayfalarda hesapları programlar yardımıyla kontrol ediyor ve çalışan hesapları satıyor
neden birisi sana içinde baya bir oyun olduğu hesabı 10 tlye satmak ister ki ?
neden birisi sana key yerine hesabı satmak ister ki ?
neden birisi sana buu kadar ucuza satmak ister ki ?

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kendileri yapiyorlar benim arkadaş da netflix hesabi yapiyor
1 aylik 1 yillik değişiyorre
o şey 1 aylık ve her 1 ayda bir yeniden aynı işlemi yapman gerek bu hesaplar ise bazı çalınan hesapları satıyorlar
eğer sen o hesaptan bir şey alır ve sorumlulukları kabul ediyorum dersen ve eğer o hesabın sahibinin gmailine bildirim gelir ip gelirse seni dava edebilir

Kardeşim şöyle oluyor bankaların mobil şubesinden sanal kart oluşturup ( işlem ücretsiz ) üye oluyorsun 1 ay ücretsiz geliyor daha sonra mobil şubeden kartı iptal ediyorsun.
bu işlem böyle devam ediyor sürekli 1 ay alıyorsun olay bu yani bi kac kez yapdım bende oluyor yani hep 1 ay ücretsiz kullanıyorsun..
SINIRSIZ Diyor 1 ay değil yasal bir işlem değil bu çalınan hesapları size satıyorlar ucuz fiyata almak yasal değil

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Onaylı üye olursan sana özelden ucuza oyun alabileceğin site atabilirim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...