18 May 2021 #1 Vandice Uzman Üye Katılım 22 Şub 2020 Mesajlar 212 Çözümler 1 Tepki puanı 12 Ödüller 6 6 HİZMET YILI Ben 'Etik Hackleme Kursları' adı altında bir kaç tane kurs buldum hangisini almalıyım diye düşünüyorum. Bunlar hakkında bilgisi olan birisi hangisini önerir ? ( Yada bunların dışında daha iyi kurs bilen varsa onlar da olabilir ) Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ( Bunun serisi varmış tek değil ) ( Link verebiliyor muyuz bilmiyorum o yüzden yanlış bir şey yaptıysam kusura bakmayın )
Ben 'Etik Hackleme Kursları' adı altında bir kaç tane kurs buldum hangisini almalıyım diye düşünüyorum. Bunlar hakkında bilgisi olan birisi hangisini önerir ? ( Yada bunların dışında daha iyi kurs bilen varsa onlar da olabilir ) Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ( Bunun serisi varmış tek değil ) ( Link verebiliyor muyuz bilmiyorum o yüzden yanlış bir şey yaptıysam kusura bakmayın )
18 May 2021 #2 Mertsvl Süper Üye Katılım 26 Mar 2019 Mesajlar 721 Çözümler 3 Tepki puanı 38 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap başlangıç için iyi bi kursmuş
19 May 2021 #3 NeoFTZ20 N Süper Üye Katılım 1 Haz 2020 Mesajlar 618 Çözümler 2 Tepki puanı 27 Ödüller 4 Yaş 30 6 HİZMET YILI Bi kaç yere araştır baktım da anca bunu bula bildim Bi bak istersen Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bi kaç yere araştır baktım da anca bunu bula bildim Bi bak istersen Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
19 May 2021 #4 Silva por Favor Developer Seçkin Üye Katılım 2 May 2021 Mesajlar 451 Çözümler 6 Tepki puanı 32 Ödüller 4 Yaş 21 5 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Buyur dostum
19 May 2021 Konuyu başlatan #5 Vandice Uzman Üye Katılım 22 Şub 2020 Mesajlar 212 Çözümler 1 Tepki puanı 12 Ödüller 6 6 HİZMET YILI NeoFTZ20' Alıntı: Bi kaç yere araştır baktım da anca bunu bula bildim Bi bak istersen Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Benimde en çok aklıma yatan oydu
NeoFTZ20' Alıntı: Bi kaç yere araştır baktım da anca bunu bula bildim Bi bak istersen Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Benimde en çok aklıma yatan oydu