Araplar kullanıyor ve ban yemiyorlar onların kullandığı hileyi crackleyelim diyorum hile yazalım demiyorumYüksek zıplama hızlı düşme hilesi menüye eklenirse ne olur biliyor musun
Sitede 10 dan fazla konular oluşacak pubg mobileden hile yedim diye böyle birşeye gerek yok %100 ban atar
biz arap değilizAraplar kullanıyor ve ban yemiyorlar onların kullandığı hileyi crackleyelim diyorum hile yazalım demiyorum
Bu adamlar sürekli olarak banlanıyorsa neden hep royalpassları 50 - 60 larda ? Banlanıp Banlanıp paramı yatırıyorlar Arap Prenslerine karsımı oynuyoruz paraları gani heraldeÇok bayılıyorsan hilenin adı Fendi. İndir, kullan, banını ye, yeni hesap aç. Bunun gibi bir iş ile sürekli uğraşacaksan adını verdik.
Gerçekten ben de anlamış değilim.Bu adamlar sürekli olarak banlanıyorsa neden hep royalpassları 50 - 60 larda ? Banlanıp Banlanıp paramı yatırıyorlar Arap Prenslerine karsımı oynuyoruz paraları gani heralde
Adamların hileleri özel ücretli ama adını bilmiyorum fendi falan bize ezberlettikleri beleş hile googleye hile yaz hiç birşey bilme fendi cıkıyor karsına bunun birde parayla satılanı var ona bir ***** ile sahte lisans yaparsak bizde rahat ederiz diye düsünüyorumGerçekten ben de anlamış değilim.
İyide adamlar ban yemiyor olay ordaşuanda no recoil varken ban yedik die ağlıyolar onu yaptıkları zaman konuların 3 te 2 si banlandım olur ve bunada gerek yok
bende o yüzden diyorum ya kardesim onların para verdiği hileye sahte lisans yapsak daha iyi olmazmıo vatansızlarda para çok . adamlar arabyla uçup groza ile havada vuruyorlar valla. ama ban yok. sen esp aç ban atıyorlar. adaletini....
Banlanmayan arkadaşlar ise VIP hile kullananlar. Paran varsa onada çözüm var.Bu adamlar sürekli olarak banlanıyorsa neden hep royalpassları 50 - 60 larda ? Banlanıp Banlanıp paramı yatırıyorlar Arap Prenslerine karsımı oynuyoruz paraları gani heralde
Canım abicim olayın özüde ordaya zaten ben diyorumki vip olana sahte lisans yapalım sonucta adam bunu vip yaparken bir kodla veya benzeri bir şeyle yapıyordur.Banlanmayan arkadaşlar ise VIP hile kullananlar. Paran varsa onada çözüm var.bu tür hilelerin free'si anlık ban atar.
1 Doların Türkiyedeki karlışıgına güncel olarak bakarlarsa ısınırlar umarımKullanıkları hilenin adı SharpShooter. Sadece ESP mevcut. Aylık 50 dolar ücreti var. Ama ban riski sıfır.
Sadece ESPli olsa bile olur fakat MemoryHackers yöneticileri buna sıcak bakmıyor anlaşılan. Çok yere yazdım fakat ilgilenmediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?