Look at this I am Rich
Seçkin Üye
kral adamsın çağatay abi inş şimdiden bana çıkarSelamlar,
Farkettiğim bir şey var, Sitede çoğu kişinin bilgisayarı şuan ki nesile göre düşük kalmış durumda, ve kendim de şöyle bir şey yapmaya karar verdim.
Virüs olayı bittiği zaman Film, Tasarım vs. için kullandığım PC'yi (RX 580 + R7 3700X) bir çekilişle siteden birisine vermeyi düşünüyorum. Virüsten sonra siteye uğramayı unutmayın
Bunun yanında birkaç tane de klavye fare kulaklık vermeyi düşünüyorum zamanı gelince hepinize bildiririm.
Eyvallah, Temennim ihtiyacı olan birine çıkması. Eğer ihtiyacın varsa umarım sana çıkar.kral adamsın çağatay abi inş şimdiden bana çıkar#rez
Ben teşekkür ederim, umarım katılabilirsin.İyi niyetin için teşekkürler umarim çekilişe katılmak nasip olur.
Teşekkür ederim.en azindan birinin yuzu guler guzel bi dusunce
Konuya Yorum Atanlardan Yapmayı Düşünüyorum, Herhangi bir şartı olmayacak yani.Reis çekilişe katılma şartları olacak mı yoksa herkes katılabilecek mi ?
umarım sen kazanırsın.Kulaklığa ihtiyacım var başkan
Ne zaman çekiliş yapacağınız belli mi?umarım sen kazanırsın.
Süper bir paylaşım dostum bu +1 rezSelamlar,
Farkettiğim bir şey var, Sitede çoğu kişinin bilgisayarı şuan ki nesile göre düşük kalmış durumda, ve kendim de şöyle bir şey yapmaya karar verdim.
Virüs olayı bittiği zaman Film, Tasarım vs. için kullandığım PC'yi (RX 580 + R7 3700X) bir çekilişle siteden birisine vermeyi düşünüyorum. Virüsten sonra siteye uğramayı unutmayın
Bunun yanında birkaç tane de klavye fare kulaklık vermeyi düşünüyorum zamanı gelince hepinize bildiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?