bunu alacagıma para koyar telefon alırım
Zaten bende bütçen varsa al dedim illa ki al demedimbunu alacagıma para koyar telefon alırım
telefonum garantiye gitti geldi jak girişi sıkıntılı kulaklık aldım iyi JBL dedim belkı eski samsung kulaklıgı eskıdı aldım jbl taktım cebıme koyuroum muzık sesi gelmıyor dedım telefondan heralde baya sureklı sıkınıt ckeıyorum ucuza birşey bulsam cok iyi olurZaten bende bütçen varsa al dedim illa ki al demedim
Ne kadar bir bütçen var sana ona göre kaliteli ve ucuz bir şeyler araştırayım.telefonum garantiye gitti geldi jak girişi sıkıntılı kulaklık aldım iyi JBL dedim belkı eski samsung kulaklıgı eskıdı aldım jbl taktım cebıme koyuroum muzık sesi gelmıyor dedım telefondan heralde baya sureklı sıkınıt ckeıyorum ucuza birşey bulsam cok iyi olur
uzun ömürlü ucuz min50tllik birşey bakabilirmsiin sana zahmet zaten mesaj geldiği zaman buraya bakıyorum acele etmene gerek de yok kafana göre bakın hazır indirimlerde var trednyoldan falan baksan da iyi olurNe kadar bir bütçen var sana ona göre kaliteli ve ucuz bir şeyler araştırayım.
Bütçen ne?50 100tl indirimler olursa ayrı bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?