dostum metin 2 değil eski bir oyun ( warz ) bahsettiğim anticheat eskiden metin 2 lerde kullanılıyordu gelişmiş çok fazla gelişmiş geçemiyorum malesefHevesini kırmak istemem ama metin2ye dll enject etmeye çalışıyorsan ugk değil başka bir ac de olsa engelliyor eskide kaldı dll enjeckti :d
şuanki geçmeye çalıştığım oyun metin 2 deil dostum yinede teşekkür ederimbenimde metin2 tecrübem var özelden yazarsan yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince
Elindeki method hile vs her ne ise güncel olmadığı için yapamıyor olabilirmisindostum metin 2 değil eski bir oyun ( warz ) bahsettiğim anticheat eskiden metin 2 lerde kullanılıyordu gelişmiş çok fazla gelişmiş geçemiyorum malesef
şuanki geçmeye çalıştığım oyun metin 2 deil dostum yinede teşekkür ederim
her warz serverine özel dll source yapardım dostum ama bu anticheat öyle bir anticheatgi ne threadslar , ne offsetler hiçbirşey göremiyorum denediim tek şey güncel bir dll injectlemek ama onuda beceremiyorum malesef çok sıkı bi korumaElindeki method hile vs her ne ise güncel olmadığı için yapamıyor olabilirmisin
AC açılırken inject etmeyi denedin mi yada hileyi kodlarken oto enjeckt yapsan öyle denesen biher warz serverine özel dll source yapardım dostum ama bu anticheat öyle bir anticheatgi ne threadslar , ne offsetler hiçbirşey göremiyorum denediim tek şey güncel bir dll injectlemek ama onuda beceremiyorum malesef çok sıkı bi koruma
dostumdll geçirmeye çalıştığım oyun metin 2 değil yorum kasmak için yazma lütfen yazdığımı iyi oku geçmeye çalıştığım UGK Anticheat warz emu metin 2 yle alakası yok eskiden ac metin 2 lerde kullanılıyor yazmışım oraya ...metin2'Ye dll geçemessin bunu zamanında bende çok deniyordum
alakasız yorum yapıyorsunuz konuyu okurmusunuz lütfenmetin2'Ye dll geçemessin bunu zamanında bende çok deniyordum
oyunun klosör halinde var UGK Anticheat eğer anlıyorsan dostum müsait olduğunda anydesk vs gösterebilirimAnti Cheatin Dosyaları Varsa Bana Özelden Gönder Üzerinde Bi İnceleyim Buluruz Birşeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?