Uhpep'den Valorant color aimbot hilesi satın aldım ve dolandırıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bu kişiden ben color aimbot aldım 150 TL'ye. Bana dedi ki Discord'dan eğer yazılım çalışmazsa ve verim alamazsan para iadesi var. Yazılımı aldım, yazılım çalışmıyor ve para iadesi istiyorum ve diyor ki bana hakaret ederek salak, sen çalıştıramıyorsun. Paramı iade etmiyor. @uhpep, bu kişi ve beni Discord'dan hile çalışmıyor diye mesaj atınca banladı sunucudan.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Moderatörün son düzenlenenleri:
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bruh

Moderatörün son düzenlenenleri:
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Uhpepin o kadar satış yapıp sıkıntı yaptığönı görmedim ben akşam 9da gelince bakarım demiş aslında

Yani şaka maksatlı şöyle bir videomuz vardı herhalde bu konu icin denk gelmuş gibi oldu

Son düzenleme:
Arda
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Uhpepin o kadar satış yapıp sıkıntı yaptığönı görmedim ben akşam 9da gelince bakarım demiş aslında

evet öyle demiş ama discord sunucusunda yardım eder misin hile çalışmıyor dedigim için banlandım

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sen şüphe duyuyorsan yönetici bildirimi yapabilirsin dostum forum kuralları olarak bu senin hakkin sonuçta ama şuana kadar bu kadar iyi satış yapmış bir satıcıdanda böyle birşey beklemem yani
kendi güvenini sarmış oluyor

Arda
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sen şüphe duyuyorsan yönetici bildirimi yapabilirsin dostum forum kuralları olarak bu senin hakkin sonuçta ama şuana kadar bu kadar iyi satış yapmış bir satıcıdanda böyle birşey beklemem yani
nasıl yapıcam peki adam aktif uhpep mesajlara bile bakmıyor parayı aldıkdan sonra

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
sen salaksın vs. gibi şeyler demesi biraz kötü ama adam geldiğimde bakacam demiş bakmadıysada sitedeki yetkililere bildirmeyi deneyebilirsin

Arda
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
GÜNCELLEME arkadaşlar bilgisiyarıma baktı dedi ki formatta sorun var format at kendisi de denedi sorun var format atıcam ben format atmadan ona demişdim hileyi almadan sistemimde çalışır mı diye eve rahat ter temiz çalışır demişdi hani ? @uhpep

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
uhpep bu forumda güvenilir insanlardan biridir ufak bir anlaşmazlık olmuş çözersiniz muhtemelen yaygara çıkarmaya gerek yok bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...