Uhpep'in sattığı Valorant hilesi iki günde banlattı ve Discord sunucusundan banladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Portgas D Ace
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Uhpep isimli satıcıdan Valorant aimbot aldım. Legit ayarlarda sakin şekilde oynamama rağmen iki gün içinde ban yedim. Discord sunucusunda feedback kısmından hem şahsına özelden yazdım Discord'dan. Sadece olumlu yorumlara açık oldukları belli. Discord'dan sorunumu yansıttığımda ise sunucudan banladılar. Aldığım paranın önemi yok. En azından bir telafi ya da geri dönüş sağlanmalı. En azından sizlere bu şekilde referans olabilirim. Almak isteyen olursa da kanıtları atarım, iyi forumlar. Bu adam üzerine kaç defa konu açılmış, incelenmesi lazım. MH ekibi buna göz yummamalı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Gerekli kanıtları konuda belirtir misiniz? Diğer üyeler için de referans olmuş olsun.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
başkaları da düşmemiş olur kanıtları atarsan, faydalı olur insanlar için.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kankam 900 tl de az para degil geçmiş olsun güvenilmez oldugunu bizlere duyurdugun için teşekkür ederim ayrıyeten

Portgas D Ace
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kankam 900 tl de az para degil geçmiş olsun güvenilmez oldugunu bizlere duyurdugun için teşekkür ederim ayrıyeten
Giden para umrumda değil benim 24 yaşında olgun bir insanım telafi yada düzgün bir cevap vermeli

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hilelin ismi yada menüsünün fotarafı varmı banada aynısı ölmuştu beleş yabancı hileleri parayla satıyolardı öyle bir durumdur büyük ihtimale hileyle ilgili hiçbir bilgisi yok bence

Portgas D Ace
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hilelin ismi yada menüsünün fotarafı varmı banada aynısı ölmuştu beleş yabancı hileleri parayla satıyolardı öyle bir durumdur büyük ihtimale hileyle ilgili hiçbir bilgisi yok bence
Var MH ekibinin hala bu adama el atmaması çok garip tek konu açan ben değilim

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
bu adam hakkında çok şey yazıldı çizildi halen burda aktif ve banlanmıyor anlamış değilim. üstüne üstün pişkin pişkin paylaşımlar yapıyor, sağ da solda bulduğu kodları derleyip millete sıfırdan kod yazmış gibi satıyor insanlar da iyi sanıyor 1 gün sonra ban yiyor bunu ilk günler de anladım uzak durdum. ( 900tl az para değil inşallah ağır şekilde kendisinden çıkar )

kmode exception
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Skid paster dendiği zaman aklıma gelen ilk isimden hile almışsın, geçmiş olsun dostum.

Son düzenleme:
Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bu elemanın hile yaptığı falan yok millete ben yaptım ben kodladım diye bilmeyen elemanlara geçiriyor. Hazır kodları da 3 5 düzenleyip piyasaya sürüyor ayrıca sattığı çoğu hile asıl satıcılarında daha ucuz. Rust ve valo colorbot revolex yapımı haftalık 150tl kendisi aşırı uçuk fiyatlara kakalıyor

Portgas D Ace
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Eski yönetici diye ondan almak istedim ama kansız çıktı olan oldu artık helali hoş olsun

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
dostum elinde kanıtlar varsa bunları da sunarsan herkes için daha iyi olur
hadi yazılım benzerliklerinden adamın ne olduğunu çözemedin fake olmadığı bariz belli 2017 2018 kayıtlı farklı kişiler aynı şikayet ile konu açıyor sence bu kişi için artık kesin bir kanıta gerek var mı kaldım ki adam ss eklemiş ben ss eklemese bile geçmiş olsun yazardım

Portgas D Ace
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Çoğu kişi ne olduğunu biliyor zaten konunun üstünü kapatmaya mı çalışılıyor anlamadım

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Satın aldığınız ürünün konusuna ödeme kanıtı ve ürünü teslim aldığınız yazıyı atarsanız diğer alacak kullanıcılara bir fikir vermiş olursunuz. Ürünü teslim almışsınız ve aradan 2 gün geçmiş yasaklanmışsınız buna yönetim olarak bir şey yapmamız mümkün değil satın alıp almamak diğer kullanıcıların bileceği iş. Bu gibi durumlara direkt etki etmesi için trade sistemini kullanmanız gerekirdi eksi puan verip profiline işlenmesini sağlayabilirdiniz. https://memoryhackers.org/konular/tr-trade-hub-kullanim-detaylari.262008/

Portgas D Ace
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ben sizden birşey beklemiyorum zaten yapmanızıda sslerimide attım ben zaten alacak kişiler bilgilenmesi için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...