Eski yönetici diye güvendik yaBu kaçıncı konu keşke almadan önce ismini bir aratsaydınız
Giden para umrumda değil benim 24 yaşında olgun bir insanım telafi yada düzgün bir cevap vermelikankam 900 tl de az para degil geçmiş olsun güvenilmez oldugunu bizlere duyurdugun için teşekkür ederim ayrıyeten
Var MH ekibinin hala bu adama el atmaması çok garip tek konu açan ben değilimhilelin ismi yada menüsünün fotarafı varmı banada aynısı ölmuştu beleş yabancı hileleri parayla satıyolardı öyle bir durumdur büyük ihtimale hileyle ilgili hiçbir bilgisi yok bence
kacıncı ?Bu kaçıncı konu keşke almadan önce ismini bir aratsaydınız
Sorun yok sadakamız olsun artık bana koymazSkid paster dendiği zaman aklıma gelen ilk isimden hile almışsın, geçmiş olsun dostum.
Ekli dosyayı görüntüle 98572
Eski yönetici diye ondan almak istedim ama kansız çıktı olan oldu artık helali hoş olsunbu elemanın hile yaptığı falan yok millete ben yaptım ben kodladım diye bilmeyen elemanlara geçiriyor. Hazır kodları da 3 5 düzenleyip piyasaya sürüyor ayrıca sattığı çoğu hile asıl satıcılarında daha ucuz. Rust ve valo colorbot revolex yapımı haftalık 150tl kendisi aşırı uçuk fiyatlara kakalıyor
hadi yazılım benzerliklerinden adamın ne olduğunu çözemedin fake olmadığı bariz belli 2017 2018 kayıtlı farklı kişiler aynı şikayet ile konu açıyor sence bu kişi için artık kesin bir kanıta gerek var mı kaldım ki adam ss eklemiş ben ss eklemese bile geçmiş olsun yazardımdostum elinde kanıtlar varsa bunları da sunarsan herkes için daha iyi olur
Çoğu kişi ne olduğunu biliyor zaten konunun üstünü kapatmaya mı çalışılıyor anlamadımhadi yazılım benzerliklerinden adamın ne olduğunu çözemedin fake olmadığı bariz belli 2017 2018 kayıtlı farklı kişiler aynı şikayet ile konu açıyor sence bu kişi için artık kesin bir kanıta gerek var mı kaldım ki adam ss eklemiş ben ss eklemese bile geçmiş olsun yazardım
Ben sizden birşey beklemiyorum zaten yapmanızıda sslerimide attım ben zaten alacak kişiler bilgilenmesi içinSatın aldığınız ürünün konusuna ödeme kanıtı ve ürünü teslim aldığınız yazıyı atarsanız diğer alacak kullanıcılara bir fikir vermiş olursunuz. Ürünü teslim almışsınız ve aradan 2 gün geçmiş yasaklanmışsınız buna yönetim olarak bir şey yapmamız mümkün değil satın alıp almamak diğer kullanıcıların bileceği iş. Bu gibi durumlara direkt etki etmesi için trade sistemini kullanmanız gerekirdi eksi puan verip profiline işlenmesini sağlayabilirdiniz. https://memoryhackers.org/konular/tr-trade-hub-kullanim-detaylari.262008/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?