Hangi dosyalar onlarC den hile dosyaları kaldır loaderi de sil yeniden yükle defenderi kapatıp.
Deniyorum xfyi güncelleme yapıyor şu anhileyi tekrar yüklemeyi dene xfproject exeyi de tekrar yükle ve temp ile prefetch klasörlerini temizlemeyi unutma
Doğrusu sen Lite dan bahsetmişsin onda herhangi bir dosya gelmiyor C diskine loaderi komple silip %temp% dosyasını temizleyip virüs programını kapatıp yükleyince sorunun düzelir diye umuyorum.Hangi dosyalar onlar
Deniyorum xfyi güncelleme yapıyor şu an
Silip tekrar yükle ve her şeyini sildiğinden emin ol tekrar kurWindows defenderi açık unutmuşum ve sanırım loaderın birşeyini sildi çünkü hile uiden yükle dediğimde load olmuyor.Yardımcı olabilicek var mı
düzeltemedim senin dediğini yaptım olmadı uı yi çalıstırda kalıyor ve xf de b record diyorDoğrusu sen Lite dan bahsetmişsin onda herhangi bir dosya gelmiyor C diskine loaderi komple silip %temp% dosyasını temizleyip virüs programını kapatıp yükleyince sorunun düzelir diye umuyorum.
Hocam defenderi program ile kapatın defender control 1.6 indirip.düzeltemedim senin dediğini yaptım olmadı uı yi çalıstırda kalıyor ve xf de b record diyor
arkadaşın dediğini yararlı bi şey dene çoğu çözümler eski kalıntıları silerek çözümleniyorDoğrusu sen Lite dan bahsetmişsin onda herhangi bir dosya gelmiyor C diskine loaderi komple silip %temp% dosyasını temizleyip virüs programını kapatıp yükleyince sorunun düzelir diye umuyorum.
deniyorumHocam defenderi program ile kapatın defender control 1.6 indirip.
denedimsil yükle olucaktır knk .d
Elle kapatmak işe yaramıyor bazen kendi kendine aktif olup dosyaları siliyor ama bu program kesin çözüm pc ye her format attığımda yüklediğim program. Sonrasında hata almaya devam edersen sorun anti virüsle alakalı değil en azından onu öğrenmiş olursun.deniyorum
denedim
Benim işlemci ile ilgili de olabilirElle kapatmak işe yaramıyor bazen kendi kendine aktif olup dosyaları siliyor ama bu program kesin çözüm pc ye her format attığımda yüklediğim program. Sonrasında hata almaya devam edersen sorun anti virüsle alakalı değil en azından onu öğrenmiş olursun.
Hilelerin işlemci ile bir alakası yok windows 10 olduktan sonra her türlü hileyi bilgisayarının açması lazım . c++ tarzı oyun için gerekli olan programları yüklemeyi unutma.Benim işlemci ile ilgili de olabilir
Runtime dll leri yüklüHilelerin işlemci ile bir alakası yok windows 10 olduktan sonra her türlü hileyi bilgisayarının açması lazım . c++ tarzı oyun için gerekli olan programları yüklemeyi unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?