İntel ekran kartı kullanıyorum ve sürekli C Diskinde bir dosya oluyor ve bu dosyayı her silişimde saniyeler içinde tekrar geliyor ve sürekli boyutu büyüyor ne yapmalıyım ??
Dostum işlemcinin kullandığı driver'ın dosyası olabilir silmemende fayda var güncelleme aldığı için de büyüyor olabilir diğer ihtimalle de virüstür zorla kaldırma programlarıyla kaldırmayı dene bakalım bi.
""DDU indiriyoruz web üzerinden aratınca çıkıyor bunu güvenli modda açıp ekran kartı driverinizi siliyoruz ve bir daha asla internetten indirmiyoruz. ""
""DDU indiriyoruz web üzerinden aratınca çıkıyor bunu güvenli modda açıp ekran kartı driverinizi siliyoruz ve bir daha asla internetten indirmiyoruz. ""
Dostum işlemcinin kullandığı driver'ın dosyası olabilir silmemende fayda var güncelleme aldığı için de büyüyor olabilir diğer ihtimalle de virüstür zorla kaldırma programlarıyla kaldırmayı dene bakalım bi
selamlar driveri guncelleyip sorunu çözdüm demişsin ben de aynı sorunu yasiykrum degalarca ddu yükleyip sildim ama hep ayni sekilde geri geliyor ekran karti driverini windows ayarlar kismindaki guncellestirmelerden güncelliyorum ve tekrar geri geliyor dosya ekran karti driverini nereden ve nasil guncelledigini aciklayabilir misin rica etsem simdiden teşekkürler