düşürmediklerinde yine yerlerceza yeselerde yani çok umurlarında olacagını sanmıyorum cünkü yediklerinden daha fazla kazanıyorlar o zamla
bana da öyle geliyor ama bakalım hayırlısı yaşayıp daha iyi günler görecez inşallahinşallah herkez düzelmek istiyor ama zannetmiyorum kimse zammı geriye almaz.
iktidar degiştikten sonra bişeyler degşimesse işte o zaman ortalık karışır gibime geliyorİktidar değişmez ise ekonomi sandığımızdan çok daha kötü hale gelebilir maalesef. Boomerlar kuyruk kuyruk diye başımızın etini yiyordu. Tarih tekerrürden ibarettir. Sonumuz pek iyiye gitmiyor ve umutlarımda yavaş yavaş tükenmeye başladı.
ek iş yapan çok tanıdıgım var biz daha 1 işte zor çalışıyoruz allah yardım etsin herkese iyi forumlar.Millet nasıl geçiniyor acaba, Allah yardım etsin
Bak işte onu ben de düşünüyorum. İktidar değiştikten sonra değişmez ise insanlar isyan etmeye ve ayaklanmaya başlar. Sonraki gelecek iktidardan da pek ümitli olmasam da şansımızı denemek lazım.iktidar degiştikten sonra bişeyler degşimesse işte o zaman ortalık karışır gibime geliyor
üretim var ama üreten çiftçiye yeterince para vermezsen teşfik etmessen üreten çiftçi gider başka iş yapar.üretim olmadığı sürece kaçınılmaz son budur inşallah düzelir.
evet en azından seçim ile düzelir diye düşünüyor herkes ama inşallah düzelir yanılmaayız.Büyük şeylerin değişmesi lazım küçük adımlarla refaha erişemeyeceğimiz belli oldu.
biz nasıl degişecez onu anlamadımYa birşeyler degişecek yada biz aga hayırlısı olur inşallah
Sanırım insanlıktan cıkmak gibi bi degisimden bahsediyorsundur umarımYa birşeyler degişecek yada biz aga hayırlısı olur inşallah
Birşeyler degişmezse insanlar saldırganlaşıcak hocam malesefSanırım insanlıktan cıkmak gibi bi degisimden bahsediyorsundur umarım
tek korkum seçimi kaybederlerse inş iç savaş cıkmaz simdiden tehtit ediyorlarBirşeyler degişmezse insanlar saldırganlaşıcak hocam malesef
İnşallah ülkemiz daha güzel yerlere gelir isimlerin bir önemi yok millet olmadan devlet olmaz milletimiz için inş diyelimtek korkum seçimi kaybederlerse inş iç savaş cıkmaz simdiden tehtit ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?