gelir gider zengin fakir olayını herkesin eşit olacağı şekilde ne bilim böyle olursa harika olmazmıydıArkadaşlar ülkede bir sistem hakkında bir şeyi değiştirme şansınız olsaydı ne olurdu? Başlıyorum: Milletvekili olma şartlarında bulunan en az ilkokul mezunu olmak şartını, en az siyasi bilimler alanında yüksek lisans yapmak olarak değiştirirdim.
zor ne imkansz kankaBu biraz soruna yol açabilir şöyle diyelim belirli niteliklere sahip insanlar işte ünv mezunu gibi gibi. Yoksa malumunuz uçan inek var sanan var ülkede
evet hocam sırf bunun icin bile bazı arkadaşlarım kız olmak istiyorEvet şu sıralar nafaka büyük sorun 1-2 gün evli kalıp ömür boyu nafaka ödeyen çok mağdur var.
Yakında bir değişiklik gelicek diye biliyorum, şuan üzerinde çalışıyorlar.evet hocam sırf bunun icin bile bazı arkadaşlarım kız olmak istiyor
valla iyi olur hocam coğu kişi evlenmeyi düşünmüyor bu sebepten sadece para icin evlenirler benle vs diyeYakında bir değişiklik gelicek diye biliyorum, şuan üzerinde çalışıyorlar.
Ülkede değişeceğim tek bir şey olsaydı kadın cinayetlerine veya tecavüzlere idam getirirdim.Arkadaşlar ülkede bir sistem hakkında bir şeyi değiştirme şansınız olsaydı ne olurdu? Başlıyorum: Milletvekili olma şartlarında bulunan en az ilkokul mezunu olmak şartını, en az siyasi bilimler alanında yüksek lisans yapmak olarak değiştirirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?