Ölümlü dünyada ölümsüz olmaya çalışmayın
Seçkin Üye
Okulların bu sene açılacağını sanmıyorum.Zaten okulların kapanmasına şunun şurasında kaç gün kaldıÜniversiteler acaba sınav için mi açılacak yoksa eğitimler devam mı edicek bunun hakkında bir bilgi var mı ?
bro akademik takvim devam edecekse yaz okulu da buna girer diye düşünüyorum o yüzden sordumOkulların bu sene açılacağını sanmıyorum.Zaten okulların kapanmasına şunun şurasında kaç gün kaldı
Normalde eğitimin bitmesine 45 gün kaldı.Ben pek inanmıyorum okulların bu dönem açılacağına , belki karne için son 2 hafta kala açabilirler.Milli eğitim bakanı açıklamıştı zaten bu sene sınıfta kalma gibi bir durumun olmayacağınıBen eğitim de verilecek diye biliyorum ama tam olarak kesin emin değilim
Belirli sayılarda kişilerin alınacağını söylediler ama bakalım umarım pişman olmazlar bu kararlardaAvmleri acmasalardi iyidi. Neyse salgin artarsa yine gerekli onlemleri alirlar yine.
Muhtemelen sınav içindir çoğu üniversite online ortamda dersleri veriyor. Vizeler ödev şeklinde verildi.Üniversiteler acaba sınav için mi açılacak yoksa eğitimler devam mı edicek bunun hakkında bir bilgi var mı ?
Uygulamalı eğitimi olanlar ne yapıcak acaba merak ediyorumMuhtemelen sınav içindir çoğu üniversite online ortamda dersleri veriyor. Vizeler ödev şeklinde verildi.
Evde traş o kadar da zor birşey değildi aslında gözünüzde o kadar büyütmeyininsana benzemeye 7 gün kaldı :d
evde berber muhabbeti olmuyor malesef traşım 1.5 saat sürdüğü için keyif aldığım mesele farkıEvde traş o kadar da zor birşey değildi aslında gözünüzde o kadar büyütmeyin
Ya beni ilgilendirmiyor zaten de mantıklı olanda öyle bu sene kalma vs olması saçma olurNormalde eğitimin bitmesine 45 gün kaldı.Ben pek inanmıyorum okulların bu dönem açılacağına , belki karne için son 2 hafta kala açabilirler.Milli eğitim bakanı açıklamıştı zaten bu sene sınıfta kalma gibi bir durumun olmayacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?