Hayır düşüremiyorlar zaten niyetleri ülkeyi bölmek benim tahminim seçim sonrası eğer yapabilirlerse iç savaş çıkaracaklardöviz kurunu düşürmek için kısa bi süre yaptıklarını varsayıyorum. aksi olursa... düşünmek bile istemem açıkçası
Bu gidişle bir sonumuz olmayacak faiz anlık olarak 2 günde %100'ün üzerinde tutulur aylarca %17'de tutarsanız amacınız ülkeyi bölmektir bu kadar basitDövizi kendileri alsınlar diye düşürdüler faiz yöntemiyle :d Sonumuz hayrolsun
Hocam bence bunun sebebi Amerika'nın istediklerini yapmadığımız için oldu biz boyun eğmeyecek kadar güçlü bir ülke değiliz hiç kimse kusura bakmasın ama bu böyle maalesefSanırsam en büyük devalüasyonu ağustos 2019'da yaşamıştık. Dolar aniden 5₺ seviyelerine çıkmıştı.
Bilemem artık ancak iş siyasi kısma kaymasın. Biliyorsun forumda yasakHocam bence bunun sebebi Amerika'nın istediklerini yapmadığımız için oldu biz boyun eğmeyecek kadar güçlü bir ülke değiliz hiç kimse kusura bakmasın ama bu böyle maalesef
Hocam sizde benim tarafımı biliyorsunuz konularımdan dolayıBilemem artık ancak iş siyasi kısma kaymasın. Biliyorsun forumda yasak
Bir şey söylemedim ancak sadece forumumuzda olan bir kuralı hatırlatmak istedim. Bu tarz konular o kısma kaymaya çok müsait. Hiçbir üyemizin forumdan yasaklanmasını istemeyiz.Hocam sizde benim tarafımı biliyorsunuz konularımdan dolayıkimseye boyun eğmeyen şeyimiz yok demek istemedim zaten
hocam nasıl takmayayım bütün geleceğim geleceğimiz elden gidiyorKötü günler geride kaldı önümüzdeki daha kötü günlere bakacağız artık
Kafaya takma bu konuları dostum
İyi günlere doğru gidersek iyi olacak yoksa zaten derin bir bataklığa hep birlikte sürükleneceğiz
ben fazla kafaya takmıyorum bu konuları
dostum bizde biliyoruz gerçeklerin ne olduğunu ama bu konular forumda konuşulacak konular değil yanihocam nasıl takmayayım bütün geleceğim geleceğimiz elden gidiyor
Konu'yu Genel&Off topic kısmına açtım hocamdostum bizde biliyoruz gerçeklerin ne olduğunu ama bu konular forumda konuşulacak konular değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?