Arkanda
Ultra Üye
Ben de zulu hilesi ararken bulmuştum burada kendimi, mükemmel bir ortamı var.Memoryhackerste Geçirdiğim 1 yıl 3 ay 18 günde çok eğlendim güzel insanlarla tanıştım konuştum,
haliyle hileleri ilede oynadım moderatörleri aşırı saygılı yardımcı oldular, üyeleri ayrı saygılı yardımcı oldular forumda her zaman mutlu oldum ve elimden geldiğince bilgimle bende insanlara birşey katmaya yardım etmeye çalıştım
insanlar bana yardım etti bende onlara yardım ettim gerçekten çok saygılı bir ortam burası.. anlatılamaz yaşanır denilecek türden
forumla ise ilk defa güvenli bir pubg hilesi ararken tanıştım, ilk başta nasıl olur kimse kimseye ücretsiz bir şekilde hile sunmaz demiştim fakat tam olarak bir U dönüşü oldu bu düşüncemde
ilk bilgisayarımda ilk kullandığım hile ezpubgm idi
şuan ise forumda neredeyse tüm hileleri kullandım ve oldukça eğlendim
buraya efsane üye (umarım olursam)tekrardan bir konu açacağım veya düzenleyeceğim
nice senelere
buradan tüm moderatörlere kuruculara ve üyelere teşekkürler iyi ki varsınız
Hayırlı olsun
Ben de zulu hilesi ararken bulmuştum burada kendimi, mükemmel bir ortamı var.
Sen de iyi ki varsın hocam, Hayırlı olsun diyelim
hayırlı olsun güle güle kullan.
dostum hayırlı olsun daha güzel yerlerde görmek dileğiyle seni başarılarını dilerim
Sen de iyi ki varsın hocam tekrardan hayırlı olsun nice efsane üyeliklere diyelim
teşekkür ederim hepinize arkadaşlarHayırlı olsun dostum nice rütbelere
sizinde eliniz kulağınızda hocam merak etmeyin en kötü 1 haftada olucaksınız inşallahhayırlı olsun hocam umarım bizede nasip olur böyle bir post açmak
inşallah hocam olabildiğince aktif olmaya çalışıyorumsizinde eliniz kulağınızda hocam merak etmeyin en kötü 1 haftada olucaksınız inşallah
bende olabileceğime inanıyorum fakat biraz dinlenmeliyim şu sıralar yoruldumHayırlı olsun, zaman geçiyor efsane üye olabilirsin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?