Not alındı bundan sonra arayüzü sade tutacağım. Aimbot üzerinde iyileştirme çalıştırmam var yarın paylaşmış olacağım.kankalar çalışıyormu hile ? Çalışıyorsa on numara olur ya
Post automatically merged:
Aboo hile çalışıyor ama croshair vs çok çirkin görünüyor ekranı biraz sadeleştirip lazer modu ve tundra sadece çalışsa çok iyi olcak laser çok ince görünüyor haliyle blind atış işinde katkısı düşük oluyor menüde biraz karışık yabancı dil olmadığı için pek ayar yapamadım ama müthiş bir kıyak olmuş teşekkürler
Aboo desene işimiz yaş1 yıldan fazla kullandım. İnan bana herhangi bir ban durumu yok.
Not alındı bundan sonra arayüzü sade tutacağım. Aimbot üzerinde iyileştirme çalıştırmam var yarın paylaşmış olacağım.
Güncellendi iyi eğlenceler.Şuan çalışmıyor, güncelleme istiyor !!!
Şuan için hotkeyler kapalı direkt olarak kullanabilirsiniz. Detaylı kullanım videosu çekeceğim zaman programa geri eklenecek.@akif3838 tuş ayarları hakkında bilgilendirir misin konuya yazmışsın ama Num6 da bir işlev göremedim acaba eksik birşey mi var rica etsem biraz daha bilgi verirsen. Emeğine sağlık
Biraz bekleyin düzelmiyorsa res_mods,mods ve updates klasörlerini tamamen silip modu tekrar kurun açılacaktır.
diğer bilgisayarımda denediğimde bu şekilde başlangıçta yanıt vermiyor hatası oluyor sebebi ne olabilir acaba?
Teşekkür ederim iyi kullanımlar.Çok iyi. Tavsiye ederim.
Evet var, aklımda boş bir vakit bulduğum an çekeceğim.Teşekkürler hile için. Oyuna injekte ettim ve çalışıyor sanırım ama tam olarak nasıl çalıştığını anlamadım. Rusça bir şeyler yazıyor. Hangi özelliğin ne işe yaradığıyla ilgili bir oynanış videosu çekme imkanın var mı acaba?
I guess the hile still need improvements. is the aimbot working?Denedim çalışıyor ama kmt yerlerini doğru göstermiyor.
Denemedim kmt oynuyorumI guess the hile still need improvements. is the aimbot working?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?