Sabahtenberi kırmızı nokta koyduğu yerlere atış yapıyorum ama nafile oyun sonu bakıyorum damage bile atmamışım.KMT lerin yerini yanlış göstermez arkadaşlar o lokasyonlar tahmini olarak gösteriliyor %90 olarak bilme ihtimali var yani.
O kırmızı noktalar KMT lerin olduğu yerler değil. Tankların en son spotlandığı yerler. Eğer hareket etmediler ise damage atabilirsiniz. KMT lerin yerleri sıktıkları shelller den belirleniyor. Minimapinizde yuvarlak bir bicimde sonraki atışlarının nereye yapılacağını gösteriyor.Sabahtenberi kırmızı nokta koyduğu yerlere atış yapıyorum ama nafile oyun sonu bakıyorum damage bile atmamışım.
Dostum yazılım sizin oynamanıza destek oluyor siz birseniz o bir ekliyor. Ama siz sıfırsanız size yardımı olmaz maalesef. İstediğiniz özellikler nedir?Başka fonksiyonlar var mı? Bunu birkaç kez kullandım ve yenildim.
Zaten Güncel.hile ne zaman güncellenecek ?
hocam bende ındıremıyordum bulamadım bi çözüm yaklaşık 2saat ugrastım kafayı yaktım yazdım ticket vs boş sonra aklıma geldi denedim tarayıcıda vpn acıp indirme yerine gelin indirin game center inince normal internetinizle indirebilirsiniz. eskiden hesabınız varsa böyle yapın ilk defa oynucaksanız steamdan ındırebılırsınız dıkkat edın eskı hesabın varsa steamdan ındırdıgınde baglanamıyorsun yenı hesap açtırıyor.Oyunu nerden indiricez bilgisi olan varmı sitesinden indiremiyorum şuan?
hocam bende ındıremıyordum bulamadım bi çözüm yaklaşık 2saat ugrastım kafayı yaktım yazdım ticket vs boş sonra aklıma geldi denedim tarayıcıda vpn acıp indirme yerine gelin indirin game center inince normal internetinizle indirebilirsiniz. eskiden hesabınız varsa böyle yapın ilk defa oynucaksanız steamdan ındırebılırsınız dıkkat edın eskı hesabın varsa steamdan ındırdıgınde baglanamıyorsun yenı hesap açtırıyor.
Güncel.güncel mi dostum? güncellendiğinde haber edermisin
did you try it ? your good right !Wow! I should try this.
Hoping it won't ban my account.
I'm a WOT fan since then.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?