I installed world of tank once. but I think this game too easy. i like competitive multiplayer games. like COD warzone, apex. but i never try this long time.
- Aimbot
- Bullet Tracer
- Xray
-60X Zoom
- Infinite Zoom
- Camera Effects
- No Grass&Tree [aka Tundra]
-FPS Boost [No Sky,Fog,ETC.]
-Artilerry[KMT] Reload Timer
-Laser Pointer
-Arty Shot Place Finder
-Automatic Fire Extinguisher
Kurulum çok basittir. Sadece size verdiğim rarı oyunun dosya konumuna atmanız yeterlidir.
Oyuna her güncelleme geldiğinde bu işlemi tekrar yapmanız gerekmekte.
Dipnot : Her güncelleme geldiğinde benim tarafımdan güncelleneceğini belirtir iyi forumlar dilerim.
Aimbotu kullanmak için herhangi bir düşmanın üstüne mousenizi götürüp sağ tıklamanız yeterlidir.
Tundra ayarları : NUM6-NUM8 (Gücü ayarlar)
Boşluk : Rush esnasında basarak Ekrana çıkan "Hull" yazısından sonra düşmana çarpmak içindir.
Aimbot Hedef Ayarı : Numpad * ve Numpad -
Tüm Windows sürümlerinde çalışmaktadır. PS4 için ise çalışmam mevcut yakında onuda paylaşacağım.
-----------02.02.2022------------
-Aimsight sadeleştirildi.
-Aimbot düzeltildi.
- Bullet Traces ve Laser sight kalınlaştırıldı.
-Oyundan atma sorunu giderildi.
-----------10.02.2022------------
-----------20.02.2022------------
-----------02.03.2022------------
-Aimbot kilitlenmeme sorunu giderildi.
-Yeni tip aimbota geçildi.
-ZJ sorun yarattığı için kendi aimbotuma geçirdim. Biraz beta sürümde beğenilirse bu kalacak.
Güncelleme Tarihi : 02.03.2022
İndir :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Not : Rar taratmanın yasak olduğunun farkındayım ama içerisinde çok fazla dosya olduğundan başka türlü taratma yapamadım. İçerisinde virüs vs yoktur. Zaten sadece res ve dds dosyalarından ibaret.
Virüstotal :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
oyun giriş kısmındaki yükleme ekranında kalıyor hileden kaynaklı bir sorun olabilir mi ?
- Aimbot
- Bullet Tracer
- Xray
-60X Zoom
- Infinite Zoom
- Camera Effects
- No Grass&Tree [aka Tundra]
-FPS Boost [No Sky,Fog,ETC.]
-Artilerry[KMT] Reload Timer
-Laser Pointer
-Arty Shot Place Finder
-Automatic Fire Extinguisher
Kurulum çok basittir. Sadece size verdiğim rarı oyunun dosya konumuna atmanız yeterlidir.
Oyuna her güncelleme geldiğinde bu işlemi tekrar yapmanız gerekmekte.
Dipnot : Her güncelleme geldiğinde benim tarafımdan güncelleneceğini belirtir iyi forumlar dilerim.
Aimbotu kullanmak için herhangi bir düşmanın üstüne mousenizi götürüp sağ tıklamanız yeterlidir.
Tundra ayarları : NUM6-NUM8 (Gücü ayarlar)
Boşluk : Rush esnasında basarak Ekrana çıkan "Hull" yazısından sonra düşmana çarpmak içindir.
Aimbot Hedef Ayarı : Numpad * ve Numpad -
Tüm Windows sürümlerinde çalışmaktadır. PS4 için ise çalışmam mevcut yakında onuda paylaşacağım.
-----------02.02.2022------------
-Aimsight sadeleştirildi.
-Aimbot düzeltildi.
- Bullet Traces ve Laser sight kalınlaştırıldı.
-----------10.02.2022------------
-----------20.02.2022------------
-Yeni tip aimbota geçildi.
-ZJ sorun yarattığı için kendi aimbotuma geçirdim. Biraz beta sürümde beğenilirse bu kalacak.
Güncelleme Tarihi : 02.03.2022
İndir :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Not : Rar taratmanın yasak olduğunun farkındayım ama içerisinde çok fazla dosya olduğundan başka türlü taratma yapamadım. İçerisinde virüs vs yoktur. Zaten sadece res ve dds dosyalarından ibaret.
Virüstotal :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Evet olabilir. Hilenin ana paketlerinde XVM dahil sorun var. Üstünde çalışıyorum.oyun giriş kısmındaki yükleme ekranında kalıyor hileden kaynaklı bir sorun olabilir mi ?
Aynen öyle. Eski wot p2s idi şimdi p2w oldu oyun. Hile gayet iyi ama gelen son updatede ağır bir güncellemeye ihtiyacı var üstünde uğraşmaktayım.vay be şu oyunda da hile görmek vardı eline sağlık kardeşim. bu oyunda hile kullanmak ne kadar zevk veriri tartışılır ama biraz p2w bir oyun olduğu için hesap kasarken çok işe yarar.
Hocam tahmini ne zamana güncellenirAynen öyle. Eski wot p2s idi şimdi p2w oldu oyun. Hile gayet iyi ama gelen son updatede ağır bir güncellemeye ihtiyacı var üstünde uğraşmaktayım.
Bu gece son kontrollerden sonra yayınlayacağım. Sabaha karşı 5-6 arası.Hocam tahmini ne zamana güncellenir
premium tanksız nasıl satıyorsun dostum?hocam yazma fırsatım olmadı da hile ile kasıp sattığım 3. hesap falan olabilirebay üzerinden bide g2skill üzerinden çok basit bi şekilde hesap satılıyor bilginiz olsun. hile için çok ty müko bişey
Congratulations, now use cheats in World of Tanks and have funThank god i found the cheat finally
Thanks dude really appreciatedCongratulations, now use cheats in World of Tanks and have fun
Yes, you have a good heart.Thanks dude really appreciated
ana kaynakta güncelleme olmadığı için güncelleme olmamış olabilirtaşa döndük bekleye bekleye güncelle artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?