Çözüldü Unity ile yaptığım oyunu nasıl online yapabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Unity den bir oyun yaptım bunu online olarak app store nasıl yüklerim oyunu nasıl online yaparım ?

Çözüm
Oyunu online yapabilmen için oyunu kodlarken socket tarzı işlere girmen lazım çok bir bilgim yok ama internette bulabilirsin. Uygulama tamamlandıktan sonra App Store için geliştirici hesabı satın alıp yükleyebilirsin diye biliyorum.
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Oyunu online yapabilmen için oyunu kodlarken socket tarzı işlere girmen lazım çok bir bilgim yok ama internette bulabilirsin. Uygulama tamamlandıktan sonra App Store için geliştirici hesabı satın alıp yükleyebilirsin diye biliyorum.

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kimse kimseye karışamaz fikir almak için böyle bi konu açmış ve gayet doğal bişey.
Kardeşim İnternetten bulabilirsin bu konuda hiçbir fikrim yok cidden

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
unet araştır fakat unity'nin 2019 sürümü ile packages kısmından online hlsl gibi bişey var o paketi yükleyerek yapacaksın.
Post automatically merged:

veya photon ile yapabilirsin.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Bro unit ile oyun tasarlarken build etmeden önce windows için mi yoksa diğer platformlar için mi build edeceksin o seçenek var zaten

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
photon en iyisi eğer arkadaş çevresiyle oynayacaksan 20 kişi ve altıyla photonu ücretsiz kullanabilirsin ama ben playstorede yayınlayacağım 20 den fazla kişi oynayacak diyorsan photonu satın alıp kullanabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...