Farkedeceğini sanmıyorum Unity kodlamada işin içine Unity terimleri giriyor biraz kafan karışabilir ama Unity çalışacaksan ve Oyun geliştirme alanında ilerleyeceksen direk Unity den öğrenmen senin o alana daha hakim olabilmeni sağlayacaktır. Zaten mantığı kavradıkdan sonra hallediyorsun.Başlığı tam olarak doğru yazamadım, açıklamam gerekiyor sanırım
Unity öğrenmek için önce C# kodlamayı program yazarak mı öğreneyim yoksa direk Unity kodlama üzerinden mi gitmeliyim ?
-Çünkü ikisi de C#
(Açıklayamadıysam sorry)
bence direk Unity başlanmalıFarkedeceğini sanmıyorum Unity kodlamada işin içine Unity terimleri giriyor biraz kafan karışabilir ama Unity çalışacaksan ve Oyun geliştirme alanında ilerleyeceksen direk Unity den öğrenmen senin o alana daha hakim olabilmeni sağlayacaktır. Zaten mantığı kavradıkdan sonra hallediyorsun.
Bunun ile ilgili çok güzel eğitimler var bazı platformlar da eğitimler de ilk önce C#'ı temel olarak öğretip sonra Unity alanına geçiyorlar biraz araştırırsan bulabilirsin.
at0m eğitim videosu çekmiyorYoutube'de öğrenebileceğin videolar var at0m kanalından öğrenebilirsin
soruyu doğru anlamadın galibayoutube'da öğreticiler arayın
devletin verdigi eğitim var ona bakabilirsin 1milyonistihdam diye araştırırsan bulabilirsin.Başlığı tam olarak doğru yazamadım, açıklamam gerekiyor sanırım
Unity öğrenmek için önce C# kodlamayı program yazarak mı öğreneyim yoksa direk Unity kodlama üzerinden mi gitmeliyim ?
-Çünkü ikisi de C#
(Açıklayamadıysam sorry)
udemyden kurs aldım fakat pişman oldum. hiç iyi göstermiyorudemy kurslarının indirimini yaklarsan karlı ve muq eğitiyolar
Öncelikle C#'da orta düzey bir bilginiz olmalı eğer Unity üzerinden geliştirecekseniz. Ardından hazır asset kullanmicaksanız ve bireysel olarak çalışacaksanız modellemeleri de kendinizin yapması gerekecek bunları da Udemy ve Youtube gibi platformlardan öğrenebilirsiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hazır indirimdeyken bunları alabilirsin, para vermek istemiyorsan Youtube üzerinden Türkçe ve yabancı kaynaklara da göz atabilirsin.
Modelleme için de bu kursu alabilirsin, puanı ve öğrenci sayısı oldukça yüksek. (Kendim izlemedim fakat iyi gibi duruyor.)
Kendim de bir zamanlar merak salmıştım modellemeye veBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapplaylist üzerinden başlamıştım.
Aldığın eğitmene de bağlı aslında, gerçekten iyi anlatanlar da var.udemyden kurs aldım fakat pişman oldum. hiç iyi göstermiyor
yabancı dil izlemeyi sevmiyorumYoutubede basit bir aramayla çok fazla video bulabilirsin yabancı kaynaklar genelde daha iyi olur
Maalesef Türkçe kaynaklar üzerinden kendini çok geliştiremezsin, illa ki bir noktada yabancı kaynaklara başvurman gerekecek.yabancı dil izlemeyi sevmiyorum
Biraz temeli atalım da oralara gelirizMaalesef Türkçe kaynaklar üzerinden kendini çok geliştiremezsin, illa ki bir noktada yabancı kaynaklara başvurman gerekecek.
Aldığın eğitmene de bağlı aslında, gerçekten iyi anlatanlar da var.
bu kursu satın aldım
bulamadımdevletin verdigi eğitim var ona bakabilirsin 1milyonistihdam diye araştırırsan bulabilirsin.
evet bundan bahsediyorum
bunu mu önerirsin yoksa bunun unity için olan kursunu muevet bundan bahsediyorum
Sıfırdan başlıyorsan ilk başta C# konsol öğren, sonra Unity öğrenmeye başla.bunu mu önerirsin yoksa bunun unity için olan kursunu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?