1 Tem 2022 #21 m0narchy M Üye Katılım 1 Tem 2022 Mesajlar 12 Tepki puanı 3 Yaş 26 3 HİZMET YILI atlıhıyar' Alıntı: Başlığı tam olarak doğru yazamadım, açıklamam gerekiyor sanırım Unity öğrenmek için önce C# kodlamayı program yazarak mı öğreneyim yoksa direk Unity kodlama üzerinden mi gitmeliyim ? -Çünkü ikisi de C# (Açıklayamadıysam sorry) Genişletmek için tıklayın ... Aslında yazılımların temelinde gene ingilizce öğrenmek yatıyor unity şart dğeilse eğer sana unreal engine tavsiye ederim. BluePrint özelliğiyle baya zamandan tasarruf eddebilirsin.
atlıhıyar' Alıntı: Başlığı tam olarak doğru yazamadım, açıklamam gerekiyor sanırım Unity öğrenmek için önce C# kodlamayı program yazarak mı öğreneyim yoksa direk Unity kodlama üzerinden mi gitmeliyim ? -Çünkü ikisi de C# (Açıklayamadıysam sorry) Genişletmek için tıklayın ... Aslında yazılımların temelinde gene ingilizce öğrenmek yatıyor unity şart dğeilse eğer sana unreal engine tavsiye ederim. BluePrint özelliğiyle baya zamandan tasarruf eddebilirsin.
13 Tem 2022 #22 Kozm K Onaylı Üye Katılım 29 Şub 2020 Mesajlar 147 Tepki puanı 6 Ödüller 4 Yaş 26 6 HİZMET YILI btk akademi yi kullanabilirsin e devlet ile giriliyor
13 Tem 2022 #23 kerimwt The Ghost Living Inside You Ultra Üye Katılım 9 Haz 2020 Mesajlar 1,822 Çözümler 33 Tepki puanı 188 Ödüller 7 Sosyal 6 HİZMET YILI 2 sinin ortak noktası C#.C# kodlamayı öğrenmelisin başta
14 Tem 2022 #24 egedemiralay Onaylı Üye Katılım 12 Haz 2022 Mesajlar 72 Tepki puanı 7 Ödüller 3 4 HİZMET YILI Bence en önemlisi pratik yapmak. Pratik yapmak için bol bol oyunları remakeleyebilirsin. Ben şöyle bir playlist bulmuştum birsürü remake videoları var seninle de paylaşayım. Bence kursa mursa para vermene gerek yok bu arada. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bence en önemlisi pratik yapmak. Pratik yapmak için bol bol oyunları remakeleyebilirsin. Ben şöyle bir playlist bulmuştum birsürü remake videoları var seninle de paylaşayım. Bence kursa mursa para vermene gerek yok bu arada. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap