13 Kas 2021 #1 Denizqq D Üye Katılım 24 Eki 2021 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 Yaş 28 4 HİZMET YILI Deneyimli veri tabanından anlayan yardımcı olabilir mi acaba? Unity oyun için yardım istiyorum Moderatörün son düzenlenenleri: 13 Kas 2021
13 Kas 2021 Konuyu başlatan #2 Denizqq D Üye Katılım 24 Eki 2021 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 Yaş 28 4 HİZMET YILI Wyd' Alıntı: Tecrübem yok ama bana kimin yardım edebileceğini biliyorum, mesaj at Genişletmek için tıklayın ... Kardeş oyunum hazır veri tabanı eksik Wyd' Alıntı: Tecrübem yok ama bana kimin yardım edebileceğini biliyorum, mesaj at Genişletmek için tıklayın ... Bana yardımcı olursan çok sevinirim dediğin kişi bana yardım ederse çok sevinirim Moderatörün son düzenlenenleri: 13 Kas 2021
Wyd' Alıntı: Tecrübem yok ama bana kimin yardım edebileceğini biliyorum, mesaj at Genişletmek için tıklayın ... Kardeş oyunum hazır veri tabanı eksik Wyd' Alıntı: Tecrübem yok ama bana kimin yardım edebileceğini biliyorum, mesaj at Genişletmek için tıklayın ... Bana yardımcı olursan çok sevinirim dediğin kişi bana yardım ederse çok sevinirim
13 Kas 2021 #3 MrNuggetTR M Uzman Üye Katılım 19 Eyl 2020 Mesajlar 288 Çözümler 1 Tepki puanı 17 Ödüller 3 Yaş 25 5 HİZMET YILI Denizqq' Alıntı: Hocam ben anlamadığım için soruyom bana o yapacak biri lazım ücretli yapabilecek biri Genişletmek için tıklayın ... sanırım forumda böyle ücretli ilan konusu yasaktı
Denizqq' Alıntı: Hocam ben anlamadığım için soruyom bana o yapacak biri lazım ücretli yapabilecek biri Genişletmek için tıklayın ... sanırım forumda böyle ücretli ilan konusu yasaktı
13 Kas 2021 Konuyu başlatan #4 Denizqq D Üye Katılım 24 Eki 2021 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 Yaş 28 4 HİZMET YILI MrNuggetTR' Alıntı: sanırım forumda böyle ücretli ilan konusu yasaktı Genişletmek için tıklayın ... Ben yeniyim bilmiyor olabilrim Moderatörün son düzenlenenleri: 15 Mar 2022
MrNuggetTR' Alıntı: sanırım forumda böyle ücretli ilan konusu yasaktı Genişletmek için tıklayın ... Ben yeniyim bilmiyor olabilrim
18 Ara 2021 #5 jarsvshv1 J Uzman Üye Katılım 9 Eki 2021 Mesajlar 232 Tepki puanı 2 Ödüller 3 Yaş 26 4 HİZMET YILI unity ile daha oyun yapmadım ama unty oyunları googlede oynadılarım işte kısa süreli keyifli oyunlar ouyor internetten yapğarsan biraz oynanabilir
unity ile daha oyun yapmadım ama unty oyunları googlede oynadılarım işte kısa süreli keyifli oyunlar ouyor internetten yapğarsan biraz oynanabilir