injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
- Ödüller
- 13
- Sosyal
8 HİZMET YILI
İstediğim şey buydu. bilmediğim şeyi arayip kolayca bulabileceksem unity seçmeliyim yani kısacaunreal engine oyun motoru grafik açısından üstün özelliklere sahipken unity de zorlanmadan kodlama yapabilirsin.
Kaynak olarak unity de aradığın her şeyi rahatça bulup editleyebilirsin
Unreal engine' baktığımda kaynak olarak bilmiyorum unity daha kolayıma geldi nedense ama başlasaydım unreal engine başlardım (birazcık iyi bir pc istiyor unreal)
Unitynin de grafikleri fena değil ama ücretsiz kaynak olarak genelde lowpoly koyuyorlar unityde
Teşekkürler. yukarıdaki arkadaş aklıma girdi sanırım unity kullanacağımbasit ve küçük çaplı işler yapacaksan unity geniş kapsamlı birşey yapacaksan unreal engine .
kesinlikle katılıyorumİstediğim şey buydu. bilmediğim şeyi arayip kolayca bulabileceksem unity seçmeliyim yani kısaca
küçük işlerde unity iyidir hocam unity kullanınİstediğim şey buydu. bilmediğim şeyi arayip kolayca bulabileceksem unity seçmeliyim yani kısaca
Post automatically merged:
Teşekkürler. yukarıdaki arkadaş aklıma girdi sanırım unity kullanacağım
Tamamdır teşekkürler bilgi içinkesinlikle katılıyorum
unreal engine kessinlikle dah kullanışlıAz çok altyapım var. Amacım sadece boş zamanlarımda eğlenmek ama aynı zamanda çokta dandik olmayacak şekilde eğlenceli dalgasına bir oyun yapmayı planlıyorum
En son Unreal Engine için Epic Games mağazasında bir ton asset'e çöktüm ücretsiz olarak ama Unity için biraz cahilim. Sizce hangisini seçmeliyim
yani altyapım var ufak tefek kodlamalarını yapabilirim c ile ama asıl öğrenmek istediğim programın arayüzü kullanımı açısından beni fazla uğraştırmaması
Sizce hangisi daha basit ve kullanışlı?
Bende unrealden yanayım ancak aradığım şeyi bulamıyorum, bilmediğim şeyi bulamıyorum sanırım unity o konuda biraz daha geniş kapsamlı teşekkürler yorumun içinhocam unity mobil oyun yaparken bile kullanmayacaklar utanmasalar unreal iyidir..
Peki bilmediğin şeyler için arama yaptığın belli bir yer varmı çüünkü aradığım çoğu şeyin cevabını bulamadım benBenim tercihim her zaman UEden yana olmuştur. Gerek blueprint gerek grafik gücü ve bana daha kolay gelisi tercih sebebim oldu
unreal tabii ki. unityle 2d oyun yapabilirsin.Az çok altyapım var. Amacım sadece boş zamanlarımda eğlenmek ama aynı zamanda çokta dandik olmayacak şekilde eğlenceli dalgasına bir oyun yapmayı planlıyorum
En son Unreal Engine için Epic Games mağazasında bir ton asset'e çöktüm ücretsiz olarak ama Unity için biraz cahilim. Sizce hangisini seçmeliyim
yani altyapım var ufak tefek kodlamalarını yapabilirim c ile ama asıl öğrenmek istediğim programın arayüzü kullanımı açısından beni fazla uğraştırmaması
Sizce hangisi daha basit ve kullanışlı?
aynen hocam ben pek anlamıyorum yapmaktan ama izlediğim kadarıyla unrealden çıkan görsel şölen unityde hiç yok tabii kullanım olarak kolaydır orasına söz yok.Bende unrealden yanayım ancak aradığım şeyi bulamıyorum, bilmediğim şeyi bulamıyorum sanırım unity o konuda biraz daha geniş kapsamlı teşekkürler yorumun için
Teşekkür ederim sanırım yine unreal indiricemunreal tabii ki. unityle 2d oyun yapabilirsin.
Zaten tamamen free assetsler ile yapmayı düşünüyorum ki bu kouda bence unreal daha açıkaynen hocam ben pek anlamıyorum yapmaktan ama izlediğim kadarıyla unrealden çıkan görsel şölen unityde hiç yok tabii kullanım olarak kolaydır orasına söz yok.
Biliyorum nasıl işlediğini işlerin reis benim amacım tamamen free assetsler ile öyle dümenden etrafta gezmelik boş boş yartatık kesmelik mmorpg tarzı bir şey görev sistemi bile olamyacak yani aşırı basiteğitim almadan bu işlere girişme bu tek programlık yada tek platform uzerınedn yapılacak bır sey degıl kaldıkı sunucu fılan saymıyorum bıle
Teşekkür ederim ama unrealden yana olucam yineunity bugüne kadar bir kere bile pişman etmedi candır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?