- Yasaklandı
-
Banlı Üye
benim paylaştığım daha iyi çünkü yatay tepmeleride azaltıyor senin dediğin maus makrosu sadece dikey için geçerlihocam en iyisi maus macro ben g300 s kullaniyorum cok memnunum tavsiye ederim
dogrudur ben yatay kullanmadigim icin bana iyibenim paylaştığım daha iyi çünkü yatay tepmeleride azaltıyor senin dediğin maus makrosu sadece dikey için geçerli
Bloody mouse hem dikey hem yatay olarak var bloody kullanın pubg kullanıyordum gayet guzeldibenim paylaştığım daha iyi çünkü yatay tepmeleride azaltıyor senin dediğin maus makrosu sadece dikey için geçerli
bloody mouse değilki benimkisi olmaz bu benim paylaştığım bütün mouseler için geçerli ama program detect işteBloody mouse hem dikey hem yatay olarak var bloody kullanın pubg kullanıyordum gayet guzeldi
bir kerecik undetected yapılsa birdaha pubg mobilede ömürlük kullanabiliriz bence bir el atılsın derimBunu sanırım sadece hile coderları yapabilir ama onlar da kendi hileleriyle meşguller bu yüzden pek sanmıyorum
hocam bi kere UD olsa bile her hile nasıl eninde sonunda dedect oluyorsa bu da olacaktırbir kerecik undetected yapılsa birdaha pubg mobilede ömürlük kullanabiliriz bence bir el atılsın derim
zaten detect ki 10 yıl ban atıyor arka planda açık bırakırsan makrolara bile ban atıyor tencent gameshocam bi kere UD olsa bile her hile nasıl eninde sonunda dedect oluyorsa bu da olacaktır
işte ben de onu diyorum dostum 1 kere UD olması ömür boyu kullanılır anlamına gelmiyorzaten detect ki 10 yıl ban atıyor arka planda açık bırakırsan makrolara bile ban atıyor tencent games
herşeyde çalışıyor resimdeki gibi left mouse button ayarlıyorsun fareyi sol tıkladıkça aşağı çekiyor F1 tuşuyla makroyu açıp kapatabiliyorsun oyundayken ama asıl hesabında kullanma sakın ban atıyor detect olmuşHer oyunda çalışıyor derken valo cs gibi oyunlar mı
farkındayım dostum bu proje geliştiricilerini takip etmek lazım nerden buldunuz kaynağı nedirherşeyde çalışıyor resimdeki gibi left mouse button ayarlıyorsun fareyi sol tıkladıkça aşağı çekiyor F1 tuşuyla makroyu açıp kapatabiliyorsun oyundayken ama kullanma sakın ban atıyor
kaynağı bilmem ama şurdan bulmuştum benfarkındayım dostum bu proje geliştiricilerini takip etmek lazım nerden buldunuz kaynağı nedir
bilgilendirme için teşekkürler ilgilenceğimkaynağı bilmem ama şurdan bulmuştum ben
g300 s hangi markanın mousesi hocam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?