Üniversite için karşılaştırma sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Herkese selamlar bu sene baya bir kişi YKS sınavına girdi ve hangi üniversiteye gideceğini karar vermek oldukça zor. Bu site seçtiğiniz üniversiteleri karşılaştırıyor yol parası, puanı , genel ortalaması gibi bilgileri karşılaştırıyor.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Site içerisinde güzel bir meslek testi mevcut. Üniversite karşılaştırma bölümünü denedim geliştirilmeye fazlasıyla açık bir site güzel düşünülmüş. Bir puan vermek gerekirse 10/7 diyebiliriz.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Site içerisinde güzel bir meslek testi mevcut. Üniversite karşılaştırma bölümünü denedim geliştirilmeye fazlasıyla açık bir site güzel düşünülmüş. Bir puan vermek gerekirse 10/7 diyebiliriz.
Katılıyorum yaklaşık bu sene 5 milyon genç sınava girecek kazanan arkadaşlar üniversite karşılaştırması yapabilir. Yorumun icin teşekkürler iyi forumlar dilerim.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben bu siteden 2-3 sene önce test yapmıştım gayet güzel ve kullanışlı aklında üniversite ile soruları olan bakabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu bahsettiğiniz karşılaştırmayı bulamadım link atar mısınız

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hayatımda gördüğüm en mantıklı sitelerden umarım üniversiteye gidicekler için işe yarar fakat sürekli zam falan geliyor acaba güncel bir şekilde mi hesaplıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
izmirde okumanı tavsiye ederim tarihi açıdan insanlar açıdan çok nezih saygılı bir genç kesim var çokca arkadaşlık kurabilirsin yabancılık çekmessin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Eskişehir ekonomik açıdan süper ve üniversitelerde fena değil

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Anadolu üniversitesi yada ankara üniversitelerini tercih edebilirsin öğrenci dostu üniversiteler buralarda ama anadolu üniversitesine puanın yeterse anadolu üniversitesini tercih et derim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...