bizim okulda rektörlük bırak iptali pass/fail sistemini bile düşünmediklerini söylüyolar. global bi krizin ortasında hocalarımızın düşündükleri şey sınavları napsak resmenbence hiç bir yararı olmucak sen bileceksin olmayan bilemicek sistem gereksiz bir eğitim ve vericek bazıları ileride bazılar geride bence saçma bu seneyi bir şekilde iptal edicekler 2. dönemi yani
Kendi adıma konuşayım. Öğrenme işini hocalara bırakırsak çok sıkıntı yaşarız bence. O yüzden online eğitim olup olmaması açıkçası benim için pek önemli değil. Gerekli materyalleri bulduğun zaman emin ol okuldaki hocadan daha fazla yararlı oluyor. En azından mühendislikte bu böyle.Merhaba arkadaşlar ben ODTÜ de okuyorum ve son zamanlardaki gelişmeler dahilinde haliyle online eğitimdeyiz. Ben birçok açıdan eksik kaldığımızı düşünüyorum adil bi eğitim açısından bu online çağın sıkıntılar içerdiğini ve sizlerin de aranızda başka ünilerden arkadaşlarım varsa görüşlerinizi merak ettim neler düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili?
bu bana ilk başta mantıklı gelmişti ama ders anlatmayıp ödev vermek öğrencinin kendini eğitmesi zaten üniye ne gerek var o zaman ne iş yapıyolar kibende Trabzon üniversitesinde okuyorum bizde sadece ödev veriyorlar online eğitim yok bizde o ödev üzerinden vize vereceklermiş
bu bana ilk başta mantıklı gelmişti ama ders anlatmayıp ödev vermek öğrencinin kendini eğitmesi zaten üniye ne gerek var o zaman ne iş yapıyolar ki
bazı işinin ehli profesyonel hocalarımı saymıyorum fakat normal eğitimde de bu geçerli daha çok yakındığım online sınav kısmı açıkcasıKendi adıma konuşayım. Öğrenme işini hocalara bırakırsak çok sıkıntı yaşarız bence. O yüzden online eğitim olup olmaması açıkçası benim için pek önemli değil. Gerekli materyalleri bulduğun zaman emin ol okuldaki hocadan daha fazla yararlı oluyor. En azından mühendislikte bu böyle.
Okuldan okula göre değişiyor İstanbul'da. Özeller daha çok öğrencisini düşünüyor gibi ama benim gördüğüm. Mef üniversitesi bilgisayarı olmayan öğrencilere chromebook yolladı kargo ile.peki sizce çabalar öğrenciler için mi yoksa okulun iyiliği için mi bulunduğunuz yerde ?
devlet okullarının böyle olamaması beni üzüyo gerçekten bizim okulda da net olmayanlara ulaştıklarını ve düzelttiklerini söylemişlerdi ama bugün sınav yapacağını söyleyen bi hocaya bi arkadaş benim netim kesiliyo amasyadayım ve altyapı iyi değil demişti hoca çöz bişekilde dedi şaka gibi gerçektenOkuldan okula göre değişiyor İstanbul'da. Özeller daha çok öğrencisini düşünüyor gibi ama benim gördüğüm. Mef üniversitesi bilgisayarı olmayan öğrencilere chromebook yolladı kargo ile.
Malesef devlet üniversitelerindeki çoğu hoca bu şekilde gaddar oluyor. Anlayış göstermiyorlar.devlet okullarının böyle olamaması beni üzüyo gerçekten bizim okulda da net olmayanlara ulaştıklarını ve düzelttiklerini söylemişlerdi ama bugün sınav yapacağını söyleyen bi hocaya bi arkadaş benim netim kesiliyo amasyadayım ve altyapı iyi değil demişti hoca çöz bişekilde dedi şaka gibi gerçekten
Eğitim ve sınav sistemi bizim içinde çok kötü bir durumda. Herkes ölümüne kopya çekiyor ve kimse dersleri dinlemiyor bile.Merhaba arkadaşlar ben ODTÜ de okuyorum ve son zamanlardaki gelişmeler dahilinde haliyle online eğitimdeyiz. Ben birçok açıdan eksik kaldığımızı düşünüyorum adil bi eğitim açısından bu online çağın sıkıntılar içerdiğini ve sizlerin de aranızda başka ünilerden arkadaşlarım varsa görüşlerinizi merak ettim neler düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili?
herkes şu an gergin ve daralmış derslere odaklanma sıkıntısı kaçınılmaz bi durum ve doğal olarak hocaların merhametine kalıyoruz azıcık olsun çaba görmek hocalardan mutlu ediyo ama iki hocadan biri acımasız en azEğitim ve sınav sistemi bizim içinde çok kötü bir durumda. Herkes ölümüne kopya çekiyor ve kimse dersleri dinlemiyor bile.
Gel bide virüs bitince bunların finali varEğitim ve sınav sistemi bizim içinde çok kötü bir durumda. Herkes ölümüne kopya çekiyor ve kimse dersleri dinlemiyor bile.
Gel bide virüs bitince bunların finali varşaka gibi
Merhaba arkadaşlar ben ODTÜ de okuyorum ve son zamanlardaki gelişmeler dahilinde haliyle online eğitimdeyiz. Ben birçok açıdan eksik kaldığımızı düşünüyorum adil bi eğitim açısından bu online çağın sıkıntılar içerdiğini ve sizlerin de aranızda başka ünilerden arkadaşlarım varsa görüşlerinizi merak ettim neler düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili?
Ben Atatürk Üniversitesindeyim ve oradaki hocaların ne düşündüğünü anlayamıyorum kimisi günde bir (abartısız) ödev veriyor ve - soru arasında değişiyor kimisi ise hafta da bi ödev veriyor bilmem kaç sayfalık kompozisyon yazısı gibi. bıhtık ya
knk benim kardeşim izliyor ve arkdaşlarıda biz hiç birşey anlamıyoz diyolar hakkaten anlamıyorum 20 dk ders anlatıyolar bence saçma direk iptal edeceklerdi 2. dönemiMerhaba arkadaşlar ben ODTÜ de okuyorum ve son zamanlardaki gelişmeler dahilinde haliyle online eğitimdeyiz. Ben birçok açıdan eksik kaldığımızı düşünüyorum adil bi eğitim açısından bu online çağın sıkıntılar içerdiğini ve sizlerin de aranızda başka ünilerden arkadaşlarım varsa görüşlerinizi merak ettim neler düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili?
haklısın usta ben de herkes gibi anamı babamı düşünüyorum dersleri bişekilde hallederiz tabii ki, dertlendiğim kısım ölüm kalım olan bi global krizde bile yardımlarını esirgeyen üni hocaları ve yönetimlerihocam bu sene okullar ve üniversiteler tatil olacak büyük ihtimalle yıl sonuna kadar yani online eğitim dışında bir çaremiz yok maalesef . adaletsizlikler var evet ama sağlığımızdan da olmamak gerek.
Ne sen sor ne ben söyleyeyeim. Adam çıkmış slaytlarınız sisteme yüklendi haftaya kadar slaytı bitirin quiz var diyorgerçekten o kadar eşşek yükü ödeve razıyım utanmadan sınav diyolar bi de üstelik ders anlatmayan ama quiz yapan hocam var. kral bari bi anlatsaydın be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?