- Konuyu başlatan
-
aynısı kanka aynısı gerçekten pdf olarak ders notu atıyor her hafta da mail atıyor bu haftaki quizde şundan şundan sorumlusunuz diye. bazı iyi hocalarımız var ellerinden öpersin ama hala umut var be dedirtenNe sen sor ne ben söyleyeyeim. Adam çıkmış slaytlarınız sisteme yüklendi haftaya kadar slaytı bitirin quiz var diyor
Final zamanı bende slaytları gösterecem de bırakırlar iste gahbeler
Hangi bölümsün reis hangi üni bideaynısı kanka aynısı gerçekten pdf olarak ders notu atıyor her hafta da mail atıyor bu haftaki quizde şundan şundan sorumlusunuz diye. bazı iyi hocalarımız var ellerinden öpersin ama hala umut var be dedirten
ODTÜ Makina müh. istediğim sevdiğim meslek ama 2 senedir güzel yüzünü göstermedi okul naptıysak kendimiz yaptıkHangi bölümsün reis hangi üni bide
Çok güzel statik dersini bilirsin şimdi sen ve ben bu dersi alttan almama rağmen yine kalacam..ODTÜ Makina müh. istediğim sevdiğim meslek ama 2 senedir güzel yüzünü göstermedi okul naptıysak kendimiz yaptık
ya aga statik asla slayttan anlatılacak bir ders değil aşırı interaktif sınıf gerektiren bir konu. odtüde akademisyenlerin çoğuna yakındığımız bi konu slayttan anlatan hocaya düşenler direkt bidaha aldıklarında nolacağının planını yapıyolar hiç çaba vermiyolar bile değmiyo çünküÇok güzel statik dersini bilirsin şimdi sen ve ben bu dersi alttan almama rağmen yine kalacam..
Sebebi ise ne bilir misin?
Sizin çok değerli hocalarınız bi sunum tarzı bişi yapmılar. Galiba bizim hoca oradan mezun bide.
Gahbe hergün makina statiği konularını ödev atıyor bize (nerden biliyosun makine olduğunu dersen nette gördük aynı soruları).
Not:İnşaat mühendisliği bölümü atauni
Bir şey değişmesi lazım ulan zaten derste de slaytı okuyodu sen ne zorun vardı da bizi de zor duruma sokuyusun benclil herifya aga statik asla slayttan anlatılacak bir ders değil aşırı interaktif sınıf gerektiren bir konu. odtüde akademisyenlerin çoğuna yakındığımız bi konu slayttan anlatan hocaya düşenler direkt bidaha aldıklarında nolacağının planını yapıyolar hiç çaba vermiyolar bile değmiyo çünkü
daha çok mukavemette kullanılan ama statikte öğretilen bi yöntem, kral da yöntemdir de estağfirullah kanka inan bana bazı şeyler ünisine bakmıyoBir şey değişmesi lazım ulan zaten derste de slaytı okuyodu sen ne zorun vardı da bizi de zor duruma sokuyusun benclil herif
Post automatically merged:
mohr's circle
aga şu kelime heralde odtü ile benim üniyi ayıran kelime
Çaprazdayım be bilmem ben mukoyudaha çok mukavemette kullanılan ama statikte öğretilen bi yöntem, kral da yöntemdir de estağfirullah kanka inan bana bazı şeyler ünisine bakmıyobir şey değişmesi lazım dediğin konuda da kesinlikle çünkü online da sıkıntı yaşadğımız hocalar niyeyse normalde de sıkıntı yaşadığımız hocalar
ilk defa yapmak değil de profesörlerin normal eğitimde de sıkıntılı olması zorlaştırıyor durumu benceçevrimiçi öğrenme çok zordur ve bu yöntemi ilk defa yapsaydı başarısız olabilir
Aynı şekilde normalde zaten bişey anlatamayan proflar var illa prof oldu diye o konuyu anlatabilecek diye bi kabiliyet yüklenmiyorilk defa yapmak değil de profesörlerin normal eğitimde de sıkıntılı olması zorlaştırıyor durumu bence
okul uzatmasa ben uzatıyom böyle de kalınca illa uzıycak :/tek bı yararı var okul uzamıcak oda ıns tabıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?