- Konuyu başlatan
-
öğrenci yanlısı birsürü dünyaca ünlü okul var. Harvard,MIT,Princeton vb. bunların çoğu bu pandemi döneminin farkında ve pass/fail sistemi gibi (bu dönemde alınan derslerin ortalamayı etkilemediği sistem) sağlam online eğitim gibi öğrencilerin işlerini kolaylaştıracak uygulamalar yapıyorlar. Türkiye'de de güzel örnekleri var Boğaziçi,Bilkent gibi ama genel olarak öğrencilerini tanıma, durumlarını bilme, psikolojilerini anlama gibi konularda başarısız oldukları için mağdur kalıyoruz. birçok Türkiye üniversitesi gibi ODTÜ de kendini hep en iyilerle yarışır görür fakat uygulamalarına asla anlam veremiyoruz öğrenciler olarak. Sıkıntı da hocalarımızın çoğunun egosundan kaynaklı. Yahu pandemi var DSÖ demiş bu bir pandemidir diye hala dertleri "benim dersimi geçmek zordur". ODTÜ öğrencisi olarak üzülüyorum ve diğer üniversitedeki arkadaşlarımdan da iyi haberler alamıyorum maalesef.zaten bu ülkenin okul düzenini anlamış deyilim bence global anlamda bütün okulların aynı matıkta öğrenmesi gerek yoksa her şeyi ezbere yapıcaz
hangi okul biraz daha anlatma şansın var mı dostum?Bizim okul gayet eyi durumda online eğitimde
Online eğitimle aldığımız konular tekrar okularda işlenecek diye biliyorum.Merhaba arkadaşlar ben ODTÜ de okuyorum ve son zamanlardaki gelişmeler dahilinde haliyle online eğitimdeyiz. Ben birçok açıdan eksik kaldığımızı düşünüyorum adil bi eğitim açısından bu online çağın sıkıntılar içerdiğini ve sizlerin de aranızda başka ünilerden arkadaşlarım varsa görüşlerinizi merak ettim neler düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili?
edit: konuyla ilgili fikirlerinizi okulunuzdaki yeni uygulamaları oldukça yazarsanız güzel olur arkadaşlar teşekkürler
net bir karar veya açıklama yok bizim okulda maalesefOnline eğitimle aldığımız konular tekrar okularda işlenecek diye biliyorum.
herkesin saç sakal birbirine girmiştir benim de öylevalla bizim ünüversitede online sınavı yaptılar dün hoca herkese farklı soru hazırlamış hiç üşenmemiş ve yaptıgı sınavı kamera üzerinden yaptı hahah saç sakal birbirine girmiş hoca dediki sen kimsin
üniversite sınavı ne oldu en son hocalarınız falan ne diyo bu konuda?Mezuna kaldım dershaneye gidiyorum meb e bağlı olduğundan bizdede durdu açılmasını bekliyoruz
Kanka kesinlikle haklısın bizim üni bu açıdan cok iyi suanda itü efsaneMerhaba arkadaşlar ben ODTÜ de okuyorum ve son zamanlardaki gelişmeler dahilinde haliyle online eğitimdeyiz. Ben birçok açıdan eksik kaldığımızı düşünüyorum adil bi eğitim açısından bu online çağın sıkıntılar içerdiğini ve sizlerin de aranızda başka ünilerden arkadaşlarım varsa görüşlerinizi merak ettim neler düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili?
edit: konuyla ilgili fikirlerinizi okulunuzdaki yeni uygulamaları oldukça yazarsanız güzel olur arkadaşlar teşekkürler
Koç ve Bilkent üniversitelerinden de geri dönütler iyi, özel zaten ama Boğaziçili arkadaşlar da iyi diyo. ODTÜ geri kaldı bence zaten bilkent yaptıysa biz yapmayız diyen saçma hocalar var şaka gibiKanka kesinlikle haklısın bizim üni bu açıdan cok iyi suanda itü efsane ❤
Aslında odtü de iyi olması gerekiyor sonuçta en iyi unilerden bir tanesiKoç ve Bilkent üniversitelerinden de geri dönütler iyi, özel zaten ama Boğaziçili arkadaşlar da iyi diyo. ODTÜ geri kaldı bence zaten bilkent yaptıysa biz yapmayız diyen saçma hocalar var şaka gibi
ben de öyle beklerdim ama tatlı idealist birkaç hoca dışında maalesef egoistlerAslında odtü de iyi olması gerekiyor sonuçta en iyi unilerden bir tanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?