d3 Σ x2
Süper Üye
3 gün okul 4 gün tatil yapıması kendi fikrimceBiliyorsunuz yakın zamanda yaşanılan deprem sonrası ülke olarak çok üzüldük. Depremzedelerin kalacak yeri olmadığından kyk yurtlarını geçici olarak depremzedelere barınma amaçlı açtılar kyk yurtlarını açtıkları için mecbur olarak öğrencileri götürmek zorunda kaldılar, bu durumda uzakta okuyan öğrenciler maddi durumu olmadığı için okula gidemicekti, o yüzden öğrenicilerin mağdur olmaması bakımından üniversiteleri online eğitime çevirmeye karar verdiler. Bu durumdan rahatsız olan bir sürü üniversiteli kardeşlerimiz abilerimiz var, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz sizce üniversiteler online mı olmalı? Eğer şöyle bir çözüm yoluna gitseydi daha iyi olurdu dediğiniz bir fikriniz var mı ?
Düşünsenize ameliyata gireceksiniz doktor yotubeden video açıp ona bakarak amaliyat ediyorUygulamalı eğitim ya da staj tarzı ilerleyen yerlerin kesinlikle devam etmesi lazım çünkü bu meslekler gerek tıp gerek mühendislik usta çırak modelinden ilerleyen yerler tecrübelerin uygun ortamda aktarılması lazım. ne yazık ki uzaktan eğitimin bir eksisi var ki bence çok önemli bir eksi: kopya çekilmesi teorik derslere verilen önemi nasıl olsa kopya çekerim denildiği için azaltıyor sonra birden pat diye klinik/pratik eğitim girince devreye afallayıp kalıyor çoğu kişi.
abi zaten şöyle bir durum var eleştirmek gibi olmasın bugün depremden etkilenmeyip online olsun diyen kişilerin çoğu beni online doktor tedavi etmesin ha dicek üzücü birazDüşünsenize ameliyata gireceksiniz doktor yotubeden video açıp ona bakarak amaliyat ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?