üzülme mi? Piyasada güven oluşması için daha çok alım artıracak. Bu yüzden fiyatı düşmüşken almak lazımAdamlar fena para patlatmış. Müşterilere üzüldüm ama doğrusu.
harama bulaşmamış insan mı kaldı?Haram haram
Bu yaşıma kadar bulaşmadım şimdimi bulaşıcam en dikkat ettiğim şeylerden biridir kül hakkı haram lokma dedikodu yok bendeo zaman geçmiş olsun bulaşacaksın çünkü
Herkezi kendinle karıştırma kardeşimo zaman geçmiş olsun bulaşacaksın çünkü
haram nedir önce araştır oku dilersen küçük kopya olayına bile haram deniyor hiç mi küfür etmedin haram buda haramdan uzaj-k kalamadı insanoğluBu yaşıma kadar bulaşmadım şimdimi bulaşıcam en dikkat ettiğim şeylerden biridir kül hakkı haram lokma dedikodu yok bende
Post automatically merged:
Herkezi kendinle karıştırma kardeşim
din kurallarına aykırı olduğu için yasaklanmış olan, yenilmesi, içilmesi, yapılması, söylenmesi vb. uygun olmayan, dince yasak olan. sadece google de yaz direk bu cevabı alacasın biladerim.Okumayıp araştırmayan sensin küfür haram değil günahtır lütfen araştırıp oku ve kopyada hayatımda çekmedim bilip bilmeden yazma hem sana ne oluyo kuyrugunamı bastım??
Haram birisinin hakkına girince olur neyse ben kime neyi anlatıyorumharam nedir önce araştır oku dilersen küçük kopya olayına bile haram deniyor hiç mi küfür etmedin haram buda haramdan uzaj-k kalamadı insanoğlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?