- Yasaklandı
-
ConfuserEX King
Banlı Üye
dostum kişisel olarak değil herkeze açık kendine güvenen gelsinDostum eğer Kişisel olarak Reyx'nin kırmasını istiyorsan özelden ulaşabilirsin, özeli açık değilse discord dan ulaşabilirsin.
tşkrler senden duymak güzel
Guzel olmus, ilgin icin tesekkur ederim ama artik cok sik ilgilenemeyecegim
İyide sen şifre bulmamışsın ki direk form yazılarını değişmişsin?buyur
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
dnspy ın ss ını almadım inanmazsan dnspyında atarım.
dnspy den unpack edıp text te bana döndürüleni editledim?İyide sen şifre bulmamışsın ki direk form yazılarını değişmişsin?
Edit yapmayacaktın şifre bulacaktın.dnspy den unpack edıp text te bana döndürüleni editledim?
Messagebox.Show u editledim. hangisini editlemem gerekiyordu?
Benim yaptığım veya Rexy'nin yaptığı Ss e bakarsan anlarsın.ne şifresi anlamadım?
basit gibimi xd gel sana başka bir unpackme yapıyım o kadar kolay aynı koruma bu unpack edildi .dBaya konuyu geç gördüm fakat biraz basit gibi. Başka bir forumda daha paylaşımlar yapıyorsun görüyorum sevdim bunu
Ekli dosyayı görüntüle 19412
xdddd kendi unpackmeni oluşturman güzelbuyur
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
dnspy ın ss ını almadım inanmazsan dnspyında atarım.
o şifreyi zaten paylaşmıssınız ben aynı sıfreyı yazıp ss mı atmam lazımdıBenim yaptığım veya Rexy'nin yaptığı Ss e bakarsan anlarsın.
Ben küçüklüğümden beridir bu işi yapmaya çalışıyorum bunun gibi nicesini kırdım ben yarış yapmıyorum veya bilgimle kendimi ispatlamıyorum sadece gözüme kolay geldiğini söylüyorum buda senin kendini geliştirmen gerektiğini anlaman gerekiyorbasit gibimi xd gel sana başka bir unpackme yapıyım o kadar kolay aynı koruma bu unpack edildi .d
Post automatically merged:
xdddd kendi unpackmeni oluşturman güzel
hadi ozaman yeni bir unpackme yapıyorum bekliyorumBenim yaptığım veya Rexy'nin yaptığı Ss e bakarsan anlarsın.
Ah mamo ah nedir bu hırs anlamıyorum, paylaş bakalım boş zamanımda bakarım.hadi ozaman yeni bir unpackme yapıyorum bekliyorumrexy kardeşim kırdı ama başka bir yöntemle kaynak kodlarına erişmeden
2 dk bekle broAh mamo ah nedir bu hırs anlamıyorum, paylaş bakalım boş zamanımda bakarım.
Şuan müsait değilim, başka zamana paylaş.2 dk bekle bro
bu arada knk bu en güçlü koruma tipidir baya konu açtım burda tht'de ollydbg, x64dbg ile kıran oldu başka kıran olmadı rexy abim değişik bir yok ile kırdı korumaya dokunmadanBaya konuyu geç gördüm fakat biraz basit gibi. Başka bir forumda daha paylaşımlar yapıyorsun görüyorum sevdim bunu
Ekli dosyayı görüntüle 19412
bu arada knk bu en güçlü koruma tipidir baya konu açtım burda tht'de ollydbg, x64dbg ile kıran oldu başka kıran olmadı rexy abim değişik bir yok ile kırdı korumaya dokunmadan hiçbir kodu göremeden xd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?