Unreal Engine 4 Eğitim için Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba herkese iyi forumlar, Konu başlığında olduğu gibi unreal engine 4 eğitimi için internette biraz araştırma yaptım eğitici videolar için (Satın Alınan Dersler), ancak yorum kısmını okuduğumda biraz şevkimi kıran bazı yorumlar oldu.
Örnek vermek gerekirse; bunu anlatmışsın şunu atlamışsın, sende pek bilmiyorsun, çok hızlı anlatıyorsun bir şey anlaşılmıyor, videoyu izliyorum şu nasıl yapılıyordu bu nasıl yapılıyordu heee böyle yapılıyormuş diyorsun sende bilmiyorsun. gibi..
Ücretli olan bu eğitim videolarını görünce alıp almamak konusunda tereddüt de kaldım, daha önce bu gibi eğitim videosu almış mümkünse anlaşılırlığı yüksek bir set önerebilecek nereden başlamam gerektiğini yönlendirebilecek arkadaşımız var ise çok memnun olurum.
Teşekkürler iyi forumlar.

Ayıdan post rustan DOST olmaz
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba herkese iyi forumlar, Konu başlığında olduğu gibi unreal engine 4 eğitimi için internette biraz araştırma yaptım eğitici videolar için (Satın Alınan Dersler), ancak yorum kısmını okuduğumda biraz şevkimi kıran bazı yorumlar oldu.
Örnek vermek gerekirse; bunu anlatmışsın şunu atlamışsın, sende pek bilmiyorsun, çok hızlı anlatıyorsun bir şey anlaşılmıyor, videoyu izliyorum şu nasıl yapılıyordu bu nasıl yapılıyordu heee böyle yapılıyormuş diyorsun sende bilmiyorsun. gibi..
Ücretli olan bu eğitim videolarını görünce alıp almamak konusunda tereddüt de kaldım, daha önce bu gibi eğitim videosu almış mümkünse anlaşılırlığı yüksek bir set önerebilecek nereden başlamam gerektiğini yönlendirebilecek arkadaşımız var ise çok memnun olurum.
Teşekkürler iyi forumlar.
Bu işi paralı yapanları bulmak için bir kaç tanıdıgın olmalı ve bence para vermene gerek yok internette kısa bir araştırma yaparak daha güzel şeylere para vermeden sahip olabilirsin örn. Zamanında Unreal engine dersleri diye bi kanal vardı bakmışsın mutlaka bence o adam çok iyi anlatıyor bakmadıysan tavsiye ederim pdf olarakta bir kaç dosya buldum googleda

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hocam oncelikle Unreal Engine 4 kisminda YTB'de biraz arastirma yap ve bir kac on bilgi edin en azindan paran bosa gitmemis olur.

Daha sonra Facebook'ta genelde gruplar var PHP - C# - C++ - Yazilimcilar v.s gruplari olur orada Unreal Engine 4 postlari at sor Udemy'den kurs seç bir kaç gün araştırma yap ama kurs içeriği konusu yorumları anlatış tarzı demo videoları v.s incele daha sonra başla.

Dipnot: Neredeyse 100% sana uyan bir eğitmen bulamazsın çünkü ya sesi kötü gelir ya da yutkunurken ses gelir v.s v.s umarım dilediğini bulursun

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Bir proje üzerinde çalışmanız daha mantıklı hocam ue4 temelini öğrendikten sonra internette araştırarak kendi projelerinizi yaparak daha hızlı öğrenirsiniz

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Önce temel düzeyden yani çok kolay projelerden ileriye doğru gitmeniz gerek.Zamana bağlı..

420 REPLY
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
temelden başla basit projeler ile videolar var youtube da oralardan bakabilirsin pratik yap

mhhh sexyyy
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
udemyde de dersler olabilir ben bazı kodlamalar için oradan ders alıyordum

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim Taban eğitimi için yönlendirmenize bakacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...