- Yasaklandı
-
ByCroniq' Alıntı:Güncelmi kardeşim?
2Nokta' Alıntı:teşekkür ederim valla saol
SpeedyGonzales' Alıntı:kardeş bende de çalışmıyor eklermisin skype = facebook:alperberkan.eginByCroniq' Alıntı:Güncelmi kardeşim?
desmodas2' Alıntı:SpeedyGonzales' Alıntı:kardeş bende de çalışmıyor eklermisin skype = facebook:alperberkan.eginByCroniq' Alıntı:Güncelmi kardeşim?
SpeedyGonzales' Alıntı:Hile menüsünü açmak için ''F1'' tuşunu kullanacaksınız arkadaşlar. İndirdiğiniz RaR dosyasındakileri de Unturned - Unturned_data içerisine kopyalayın.
RYEvia' Alıntı:SpeedyGonzales' Alıntı:Hile menüsünü açmak için ''F1'' tuşunu kullanacaksınız arkadaşlar. İndirdiğiniz RaR dosyasındakileri de Unturned - Unturned_data içerisine kopyalayın.
f1 e basıyorum menü gelmiyor oyun açılıyor servere giriyorum ama f1 basıyorum menü gelmiyor
SpeedyGonzales' Alıntı:RYEvia' Alıntı:SpeedyGonzales' Alıntı:Hile menüsünü açmak için ''F1'' tuşunu kullanacaksınız arkadaşlar. İndirdiğiniz RaR dosyasındakileri de Unturned - Unturned_data içerisine kopyalayın.
f1 e basıyorum menü gelmiyor oyun açılıyor servere giriyorum ama f1 basıyorum menü gelmiyor
Team felan varsa yardımcı olma
RYEvia' Alıntı:SpeedyGonzales' Alıntı:RYEvia' Alıntı:SpeedyGonzales' Alıntı:Hile menüsünü açmak için ''F1'' tuşunu kullanacaksınız arkadaşlar. İndirdiğiniz RaR dosyasındakileri de Unturned - Unturned_data içerisine kopyalayın.
Steam Grubumuz var RYEvia adım steam da ekleyip yardım edebilirsin
SpeedyGonzales' Alıntı:RYEvia' Alıntı:SpeedyGonzales' Alıntı:RYEvia' Alıntı:SpeedyGonzales' Alıntı:Hile menüsünü açmak için ''F1'' tuşunu kullanacaksınız arkadaşlar. İndirdiğiniz RaR dosyasındakileri de Unturned - Unturned_data içerisine kopyalayın.
Yardım etmem zaten zorunlu birşey değil Steam felan kullanmıyorum uğraşamam, Team atarım diyorsan at atmayacaksan da yapacağım birşey yok. Video yu izlediyseniz anlaşılmayan bir tarafı yok. Ekstra bir işlemde yapmıyorsunuz zaten. Menünün gelmesi gerekiyor gelmiyorsa da NetFramework, DirectX güncelle en önemliside vc_redist.
RYEvia' Alıntı:SpeedyGonzales' Alıntı:RYEvia' Alıntı:SpeedyGonzales' Alıntı:RYEvia' Alıntı:f1 e basıyorum menü gelmiyor oyun açılıyor servere giriyorum ama f1 basıyorum menü gelmiyor
Yardım etmem zaten zorunlu birşey değil Steam felan kullanmıyorum uğraşamam, Team atarım diyorsan at atmayacaksan da yapacağım birşey yok. Video yu izlediyseniz anlaşılmayan bir tarafı yok. Ekstra bir işlemde yapmıyorsunuz zaten. Menünün gelmesi gerekiyor gelmiyorsa da NetFramework, DirectX güncelle en önemliside vc_redist.
DirectX 9 kullanıyorum ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?