Unturned'da sw açmayı bilen varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar son zamanlarda gözüme takıldı bir çok türk serverları açıldı acaba nasıl açıldığını bilen varmı? veya server kurabilen?
(yorumlarda youtube'da var demeyin bütün tatilim video izleyip uygulamakla geçti ama bir türlü yapamadım)

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kardeşim internette siteler var aynı csdeki gibi kiralıyosun 1 aylık yaz internete unturned server kiralama diye.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
madem öyle youtubede var demiyim de bende bakmıştım fazla hatırlamyorum fakat bu videoyu denemiştim ve olmuştu XD biliyorum uyardın ama bence bi izle XD

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
madem öyle youtubede var demiyim de bende bakmıştım fazla hatırlamyorum fakat bu videoyu denemiştim ve olmuştu XD biliyorum uyardın ama bence bi izle XD
ilk ben bunu yapmıştım senın şuan sunucun varmı?
Post automatically merged:

benimkide olduda girdim sunucuya adminlik verdim kendime 5dk sonra attı ve kimse giremiyo

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ilk ben bunu yapmıştım senın şuan sunucun varmı?
Post automatically merged:

benimkide olduda girdim sunucuya adminlik verdim kendime 5dk sonra attı ve kimse giremiyo
hayır benim sunucum yok ama eskiden denemiştim dediğim gibi.Yaptığımda gayet sorunsuzdu ama şimdi belki oyuna gelen güncellemelerden dolayı olmuyo da olabilir
Bide biliyorum konu dışı ama hani sorunsuz sunucu oluşturabilirsen beni de admin yaparmısın biliyorum belki de şu an sinirlenip monitöre geçirmek istiyo da olabilirsin bu söylediklerimden dolayı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...