İlginç bir soru. Léon filminde baş kahramanımız "Bu Mathilda'dan" diyerek baş kötünün eline bir bomba pimi tutuşturuyor. Ardından adamı 0ldürme amacıyla kendini feda ediyordu. İnanılmaz etkilenmiştim. Ayrıca I am Legend filminde baş kahraman enfektelerle göz gözeyken arkasındakilere "gidin." diyerek enfektelerin üzerine elindeki bombayla koşmuştu ve kendini feda etmişti. O da güzeldi. Fakat bende inanılmaz bir etki bırakan o sahne, Click adlı filmin sonunda oğluna "Ailene iyi bak." derken yağmurun altında ölmesiydi. Ağlamıştım, o da tek ağladığım filmdir zaten. Benim çok var bro sabaha kadar konuşurum. Senin hangi sahneler?
Post automatically merged:
Ya eklemeden edemeyeceğim akfnsdkljvnkasdnvasdv devam ediyorum. Aamir Khan'ın filmi "Dangal"ın sonu da beni çok etkilemişti. Hatta filmin ortalarında babasını mağlup ediyordu, duygusal bir sahneydi o da. Bunun yanı sıra My Name is Khan adlı filmde çocuğun sırf müslüman diye 0ldüğürüldüğü bir sahne vardı, etkileyiciydi. Başkaa, şey var Marvel: Infinity War'da Spider-Man'ın 0lümü üzücüydü: "Pek iyi hissetmiyorum bay Stark." Şey de var unutuyordum az kalsın: Green Mile'da siyahi abimin infaz sırasında "Karanlıktan korkuyorum, lütfen yapma patron. Başıma o şeyi geçirme, lütfen." sahnesinde içim burkulduydu. Dewam ederim de başkaları da yazsın ıasdncklasdnvaıdn
Lucifer son sahne sezon 5 son bölüm
Shadow hunters son sezon son bölüm son 2dk
2 dizi harika üstü izlemenizi ve ya enazından göz atmanızı şiddetle öneririm.
Take the third of George Lucas's seriously misguided Star Wars prequels, which contains the climactic scene in which a young Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) confronts and permanently maims his onetime protégé Anakin Skywalker (Hayden Christensen), pushing that wayward Jedi even closer toward becoming Darth Vader.