- Konuyu başlatan
-
mucizeyi sinemada izledim aga ilk çıktığındamucize tr filmi
anestezi/ awake
3 idiots
kapidaki düsman
ben efsaneyim/ I am lagend
mekanik/mechanic
Zincirsiz
Maymunlar cehennemi 1 ve 2
natalie portman filmi değil mi yahu ama daha çocukLeon izledinmi suikastcı filmi
kan ve kemik zenci boksör abimiz değil mi :S tek atıyo millete sokak dövüşlerine giriy falan parası yok diyebloodshot
triple frontiner
extraction
kan ve kemik :efsanemdir evde orjinal film cd si var bu filmin bende
Jackie Chan filmleri
izlemediğim kalmış şuan 2-3 film çıktı burdan onları da izleyim sabaha kadar biterKanka izlemedigin film kalmamıski
kanka sen al cipsi kola aç the originals devam keizlemediğim kalmış şuan 2-3 film çıktı burdan onları da izleyim sabaha kadar biter
bu dizi hacı :S olay ne bundakanka sen al cipsi kola aç the originals devam ke
Kanka 1000 yıllık ilk vampirlerin olayıbu dizi hacı :S olay ne bunda
aquaman seyrettin mi dostum ❤ ❤ ❥ ❥izlemediğim kalmış şuan 2-3 film çıktı burdan onları da izleyim sabaha kadar biter
dhoom 3 izledim aamir khan ikizi var babasının sirki var banka kapatıyo herkese düşman oluyo bankaya ama sadece o bankayı soyuyo ikiz kardeşi olduğunu sonda öğreniliyoayrica hint filmi olarak Aamir Khan hayrani oldugum icin onere önereceklerim
Dhoom serisi Aamir Khan
P.K Aamir Khan
Ghajini Aamir Khan
Fanaa Aamir Khan
Her cocuk özeldir Aamir Khan
Dangal Aamir Khan
Hindistan eskiyalari Aamir Khan
Lagaan Aamir Khan
Talaash Aamir Khan
tabi ki game of thrones da ki reyiz oynuyor işteaquaman seyrettin mi dostum ❤ ❤ ❥ ❥
karanlıklar ülkesi filminin dizi versiyonu o zaman izlenir hacı bakarım ona da bi kaç bölüm sararsa izlerimKanka 1000 yıllık ilk vampirlerin olayıkurtlar cadılar vampirler savaş içindeler
La kanka aquamen dedinde aquamen 2 de amber heart setten kovulmuş heraldeaquaman seyrettin mi dostum ❤ ❤ ❥ ❥
Kanka film sarar ben bütün sezonları bitirdim bidaha bidaha bitirdimdhoom 3 izledim aamir khan ikizi var babasının sirki var banka kapatıyo herkese düşman oluyo bankaya ama sadece o bankayı soyuyo ikiz kardeşi olduğunu sonda öğreniliyo
pk izledim uzaylı filmi yine aamir khan
ghajni ammir khan manitayı ayarlıyo kendisi sanjay singania mıydı neyditelokomikasyom şirketinin başında kendisi
faana izledim hindistan pakistan olayını anlatıyo karıya aşık oluyo müslüman oluyodu
her çocuk özeldir izledim anaokulu gibi bi yerde öğretmen çocuklardan biri gerizekalı sanılıyo halbükü üstün zeka
dangal da aamirkhan kızları var erkek çocuk istemiş olmamış onları güreşçi yapıyo
laggaan da polis diye hatırlıyorum
hindistan eskiyalarını ve tallash hatırlamadım izlememiş olabilirim
Post automatically merged:
tabi ki game of thrones da ki reyiz oynuyor işte
karanlıklar ülkesi filminin dizi versiyonu o zaman izlenir hacı bakarım ona da bi kaç bölüm sararsa izlerim
5 sezon var ilk 3ü 22. bölüm bu ne laLa kanka aquamen dedinde aquamen 2 de amber heart setten kovulmuş heralde
Kanka film sarar ben bütün sezonları bitirdim bidaha bidaha bitirdim
esaretin bedeli muhasebeci hapse giriyo ordan kurtulmak istiyo zenci morgan freeman galiba yardımcı oluyo
- Esaretin Bedeli (1994) - IMDb: 9.3.
- Baba 2 (1972 -1990) - IMDb: 9.2.
- Piyanist (2002) - IMDb: 8.5.
- Yeşil Yol (1999) - IMDb: 8.5.
- Akıl Oyunları (2001) - IMDb: 8.2.
- Gladyatör (2000) - IMDb: 8.5.
- Dövüş Kulübü (1999) - IMDb: 8.8
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap1994 IMDb: 8.9 Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(1972) IMDb: 9.2 Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(2003) IMDb: 8.9
önerdigim filmler gercekten efsane benim cok keyif alarak izledigim filmler hatta bicogunu defalarca izledimbi sürü film önerisi geliyor ama izleyip beğendiklerinizi söyleyin rastgele film söylüyorsunuz da güzel değil bazıları boşa vakit kaybı oluyo
attıklarının ismine bakıp söylemiştim ama onlar da zaten söylediğin filmlerin yabancı dil de ki adları sondaki yüzüklerin efendisiymiş o filmi çok severim defalarca izledim hacı bıkmam izlerim hala yüzük kardeşliği, kralın dönüşü, iki kule, hobbit beklenmedik yolculuk, smaug çorak toprakları ve son olarak beş ordunun savaşı hepsini izledim arada unuttuğum var mıönerdigim filmler gercekten efsane benim cok keyif alarak izledigim filmler hatta bicogunu defalarca izledim
evet yabanci isimli zaten ben orjinal dilde Tr alt yazili izliyorum cok daha keyifli oluyorattıklarının ismine bakıp söylemiştim ama onlar da zaten söylediğin filmlerin yabancı dil de ki adları sondaki yüzüklerin efendisiymiş o filmi çok severim defalarca izledim hacı bıkmam izlerim hala yüzük kardeşliği, kralın dönüşü, iki kule, hobbit beklenmedik yolculuk, smaug çorak toprakları ve son olarak beş ordunun savaşı hepsini izledim arada unuttuğum var mı?
okadar cok varki schindler list mesela bence efsane hem yasanmıs hikaye ondan sonra gladyator ama izlemissindir.alien serisiBaşlıkta belirttiğim gibi ne kadar izlersem izleyim bıkmayacağım film tavsiyeleri bekliyorum ayrıca her gün 2-3 film izlediğim için söylediğiniz filmlerin çoğunu izlemiş olabilirim romantik komedi tarzı hariç her türlü film önerilerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?