Seçkin Üye
luccy be yeşil yolBaşlıkta belirttiğim gibi ne kadar izlersem izleyim bıkmayacağım film tavsiyeleri bekliyorum ayrıca her gün 2-3 film izlediğim için söylediğiniz filmlerin çoğunu izlemiş olabilirim romantik komedi tarzı hariç her türlü film önerilerinizi bekliyorum.
schinder listesini izledim almanyalı bi adam nazilerin feth ettiği yerlerdeki fabrikaları adamlardan çok az paraya alıp insanları çalıştırıyo film siyah beyaz eski değil ama öyle çekilmiş nedenseokadar cok varki schindler list mesela bence efsane hem yasanmıs hikaye ondan sonra gladyator ama izlemissindir.alien serisi
izledim yukarıdaki yorumlarda yazdılarluccy be yeşil yol
yukardaki yorumlarda söylediler izledimluccy be yeşil yol
evet ya ben cok etkilenmistim o filmden. son zamanlarda ona benzer bi film daha izledim oda aynı tarzda KALECİ diyeschinder listesini izledim almanyalı bi adam nazilerin feth ettiği yerlerdeki fabrikaları adamlardan çok az paraya alıp insanları çalıştırıyo film siyah beyaz eski değil ama öyle çekilmiş nedense
gladyatör izledim tabi ki
Post automatically merged:
izledim yukarıdaki yorumlarda yazdılar
yukardaki yorumlarda söylediler izledimYeşil yol yüksek ihtimalle izledin ama izlemeyenlere tavsiye edilir.
kaleci izle dedim de çıkmadı linki verebilir misin nasıl bi şey bakayım bilmediğim için bulamam onuevet ya ben cok etkilenmistim o filmden. son zamanlarda ona benzer bi film daha izledim oda aynı tarzda KALECİ diye
dizi izlemiyorum da biri öneri yaptı ona bakarım bi o kadardizi istersen twd var
yesil yol en az 4 kez izlemisimdir tam anlamiyla basyapitluccy be yeşil yol
Yok la yokyemin ediyorum filmleri izlediğime sizi inandırmak için bi kaç şey anlattım beynim yandı şuan redbull içmiş gibi enerji doldum film patlatayım bi tane
Post automatically merged:
5 sezon var ilk 3ü 22. bölüm bu ne labizim diziler gibi 1.5 saat sürmüyor demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?