Hvh için bu hile uygun değil bir tık kral uygun olsa yapardım.efsane dostum hvh ayarıda yaparmıısın
Duvardan izlemeyip sesini duyduğun düşmanlara göre oynarsan banlanmazsın. 1 buçuk aydır legit oynadım ve hala ban yemedim. Rage için ise 2 haftadır kullanıyorum ve oyunbozanlık şikayetleri yüzünden kaynaklanan ban dışında vac yemedim.hocam elinize sağlık hile çok güzel indirip oynasam legit şekilde kaç maç dayanır
Aşağıda alıntıladığım mesajda bu durumu belirttim ayrıca merak ettiğin bir konu varsa sorabilirsin.Eline sağlık kral, ban durumu hakkında bilgin var mı?
Duvardan izlemeyip sesini duyduğun düşmanlara göre oynarsan banlanmazsın. 1 buçuk aydır legit oynadım ve hala ban yemedim. Rage için ise 2 haftadır kullanıyorum ve oyunbozanlık şikayetleri yüzünden kaynaklanan ban dışında vac yemedim.
çok teşşekür ederim sorumu yanıtladığın için kesinlikle kullanacağım ayrıca şu mermi izini nasıl yaptın?Hvh için bu hile uygun değil bir tık kral uygun olsa yapardım.
Visuals kısmında bulunan bullet tracers'dan ayarlayabiliyorsun mermi izini ve rengini.çok teşşekür ederim sorumu yanıtladığın için kesinlikle kullanacağım ayrıca şu mermi izini nasıl yaptın?
Önemli değil, 2 hafta boyunca deneyip en stabil olan ayarı sizlerle paylaştım. Umarım beğenirsiniz.Ben rage ayara bayıldım bu arada emeklerine sağlık dostum gayet yerinde bir paylaşım olmuş
Rica ederim, elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştım.Rage de legitte olmuş bana göre teşekkürler kardeşim.
Eyvallah, her şey gönlünce olsun.Eline emeğine sağlık hocam çok güzel olmuş
Deneyip geri dönüş yaparsan çok sevinirim.legiti baya iyi cok zor anlasılır eline sağlık kullanacağım
Teşekkür ederim güzel yorumun için ayrıca şuan stabil olarak çalışan en iyi ayarlardan birisi diyebilriim.rage ayar aşırı iyi olmuş ellerine sağlık dostum
Kullandıktan sonra geri dönüş yapmayı unutma, bol şans.nice hocam config güzele benziyor rank kastığım zaman kullanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?