League Of Legends WSReborn Adc Main Config [21.08.2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
uzun aradan sonra ince ayarlanmış config emeğinize sağlık hocam

Üye
3 HİZMET YILI
thank's bro
Post automatically merged:

did u have a config for yasuo or zed?

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Am was looking for that config
Post automatically merged:

Arkadaşlar selamlar bu config'de genelde adc'ler oluşmaktadır ekstra olarak solo'da oynadığım için irelia ayarlıdır diğerleri de ayarlı da en çok üstünde durduklarım bunlar. Çok fazla dm den sohbetten cfg paylaşır mısın diyenler için paylaşıyorum umarım isteklerinizi karşılar. Orbwalker, evade, predict olarak gayet stabil ve güzel çalıştığına inanıyorum gereksiz tüm drawlar kapatılmıştır. Kafasına daha iyi yatması için arkadaşların video ekleyeceğim kendi oynadığım kesitlerden dediğim gibi adc heroları ağırlıklı olarak ayarlanmıştır. Adc main olduğum için o yüzden konuyu fazla uzatmak istemiyorum cfg problemi çekenler için iyi bir config'dir herkese iyi kullanımlar kardeşlerim.

EDIT: Irelia oynarken hpredictte oynayın daha iyi e atıyor wpredictte kaçırıyor genelde

Kendi configimle çektiğim videolar/kesitler :

CONFİG KURULUM

Yerel Disk C ye gir oradan wsreborn'a gir config klasörünü sil ve indirdiğin yeni config'i C de ki wsreborn'un içine at bu kadar.

:tus:

Evade key : K
Dodge only dangerous spells : 0
Dodge only dangerous spells : 9
Dodge only hard cc spells : 8
Last hit : X
Last hit/ harass : C
Fast lane clear : V
Combo : Space
Flee (topukla tuşu) : Z

Bu kadar tuşlar gerisi default zaten.

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

That website i cant download from it always direct me to google when i click download

Son düzenleme:
☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Akşam deneyeceğim konuyu keşke sabitleseniz adminler

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kendisinden ortalama 10 gün önce PM'den confgini istedim ve attı, günlük en az 3 saat deneyimledim ve adc herolarında harika bir şekilde çalışıyor bir de şimdi updateli halini görmek beni mutlu etti eline sağlık bro <3

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Merhaba low elo için cfg ye uyumlu önereceğiniz adc heroları nelerdir kogmav ve kaisa nasıldır ?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Merhaba low elo için cfg ye uyumlu önereceğiniz adc heroları nelerdir kogmav ve kaisa nasıldır ?
mükemmeldir gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dostum
Kendisinden ortalama 10 gün önce PM'den confgini istedim ve attı, günlük en az 3 saat deneyimledim ve adc herolarında harika bir şekilde çalışıyor bir de şimdi updateli halini görmek beni mutlu etti eline sağlık bro <3
çok teşekkür ederim kardeşim güzel yorumun ve düşüncelerin için beğenmene çok sevindim güle güle kullanman dileğiyle

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Eline koluna sağlık hocam rica etsem bu kendi configine göre bi de tier listini yapar mısın çok güzel olur teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ellerine sağlık config çok sağlam çok hoşuma gitti :) teşekkür ederim kendi adıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...